Anđa Marić šokirala hrvate

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Hrvaška pevka Anđa Marić, ki že nekaj let živi v Sloveniji, je včeraj presenetila marsikaterega svojega sledilca na Twitterju.
Oglej si celoten članek

Anđa je na Twitterju namreč zapisala: "Za proslavo vstopa Hrvaške v EU sem si izbrala črno vrečo za smeti. Črnina kot priprava na smrt, vreča pa kot dva v enem." S svojim zapisom je hitro vzbudila veliko pozornosti, nekdo ji je napisal, da "najbrž ni tako grozno?". Anđa je na to odgovorila: "Ma, cinična sem, ker me sprašujejo, kaj sem izbrala za vstop Hrvaške v EU. Kot da je tako važno, kaj bo kdo oblekel."

Rdečelasa pevka se zadnje mesece veliko pojavlja v medijih, saj se je na slovenskem sodišču borila za skrbništvo nad sinom Gašperjem, a je izgubila. Skrbništvo je sodnica prisodila Anđinemu bivšemu možu Primožu Dolničarju, s katerim sta bila poročena sedem let. Anđa ga zdaj toži zaradi psihičnega in fizičnega nasilja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.