Magazin > VIP
38 ogledov

Anđa Marić šokirala hrvate

Anđa Marić Reševalni pas/Twitter
Hrvaška pevka Anđa Marić, ki že nekaj let živi v Sloveniji, je včeraj presenetila marsikaterega svojega sledilca na Twitterju.

Anđa je na Twitterju namreč zapisala: "Za proslavo vstopa Hrvaške v EU sem si izbrala črno vrečo za smeti. Črnina kot priprava na smrt, vreča pa kot dva v enem." S svojim zapisom je hitro vzbudila veliko pozornosti, nekdo ji je napisal, da "najbrž ni tako grozno?". Anđa je na to odgovorila: "Ma, cinična sem, ker me sprašujejo, kaj sem izbrala za vstop Hrvaške v EU. Kot da je tako važno, kaj bo kdo oblekel."

Rdečelasa pevka se zadnje mesece veliko pojavlja v medijih, saj se je na slovenskem sodišču borila za skrbništvo nad sinom Gašperjem, a je izgubila. Skrbništvo je sodnica prisodila Anđinemu bivšemu možu Primožu Dolničarju, s katerim sta bila poročena sedem let. Anđa ga zdaj toži zaradi psihičnega in fizičnega nasilja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.