Ana se seli k fantu

Foto: POP TV
Foto: POP-TV-2
Ana Klašnja je že pripravljena na naslednji korak.
Oglej si celoten članek

"Po premieri se selim k Mihi," nam je potrdila balerina Ana Klašnja, ki je s svojim fantom, koreografom Miho Krušičem, očitno že pripravljena na naslednji korak. Ana in Miha sta se za to potezo odločila po šestih mesecih zveze, saj se je balerina pred tem vneto pripravljala na včerajšnjo premiero Don Kihota, kjer bo odplesala glavno vlogo. "Tako je, sedaj bom imela več časa za selitev," je dodala.

Lepa balerina nam je pred kratkim izdala, da imata oba zelo malo prostega časa, ki pa ga bosta pod skupno streho vsekakor lažje izkoristila. Ker se njuna zveza kar hitro odvija, se ne bi čudili, če bi se kmalu odločila še za kakšen odločilni korak. Ana, ki ne skriva želje po materinstvu, nam je pred kratkim namreč izdala tudi to, da Miho vidi kot očeta svojih otrok: "Skupaj sva šele pol leta, tako da je o tem težko govoriti. Zagotovo pa ga vidim, sicer ne bi bila z njim."

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.