Magazin > VIP
98 ogledov

Ana se seli k fantu

scena 08.05.13. ana klasnja, foto: pop tv POP-TV-2
Ana Klašnja je že pripravljena na naslednji korak.

"Po premieri se selim k Mihi," nam je potrdila balerina Ana Klašnja, ki je s svojim fantom, koreografom Miho Krušičem, očitno že pripravljena na naslednji korak. Ana in Miha sta se za to potezo odločila po šestih mesecih zveze, saj se je balerina pred tem vneto pripravljala na včerajšnjo premiero Don Kihota, kjer bo odplesala glavno vlogo. "Tako je, sedaj bom imela več časa za selitev," je dodala.

Lepa balerina nam je pred kratkim izdala, da imata oba zelo malo prostega časa, ki pa ga bosta pod skupno streho vsekakor lažje izkoristila. Ker se njuna zveza kar hitro odvija, se ne bi čudili, če bi se kmalu odločila še za kakšen odločilni korak. Ana, ki ne skriva želje po materinstvu, nam je pred kratkim namreč izdala tudi to, da Miho vidi kot očeta svojih otrok: "Skupaj sva šele pol leta, tako da je o tem težko govoriti. Zagotovo pa ga vidim, sicer ne bi bila z njim."

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.