Magazin > VIP
66 ogledov

Ana o vezi: Nevoščljivosti je veliko

Ana Klašnja Saša Despot
Ana Klašnja je glede svoje nove ljubezni zelo skrivnostna, a nam je od balerine vseeno uspelo izvedeti nekaj sladkih podrobnosti.

"Poznava se že 20 let, vedela sva drug za drugega in to, da sva oba v plesnem svetu, nisva pa bila prijatelja. Sodelovala sva tudi pri šovu Slovenija ima talent, a se je iskrica med nama vnela šele po poletju," je o svoji novi ljubezni, plesalcu in koreografu Mihi Krušiču, povedala Ana Klašnja in izdala, da Miha ni bil še eden izmed vsiljivih snubcev, ki jih lepi balerini vsekakor ne primanjkuje: "Miha je tako nevsiljiv, a o tem res ne maram govoriti, saj je veliko nevoščljivosti, vendar sva se odločila, da se zaradi tega res ne bova obremenjevala."

Kot pravi Ana, si nikoli ni mislila, da bo spoznala nekoga, ki dela še več kot ona, a se je zgodilo prav to: "Nekdo, ki je cel popoldan doma, ne bi razumel najinih urnikov. Jaz se s predstave vrnem ob enajstih, Miha s treninga ob polnoči, tako da je ravno prav. Načrtovati ne moreva ničesar, saj imava urnike natrpane od devetih zjutraj do polnoči. Vse je zelo spontano. Čim ima kdo izmed naju pet minut časa, se pokličeva in zmeniva. Super je, da sva oba polno zaposlena, še lepše pa bi bilo, če bi imela več časa zase. Komaj čakam dopust, ko ga bom odvlekla nekam daleč stran, da ga imam samo zase. Super je, da sva poleti oba dva meseca prosta."

Klašnjeva, ki ne skriva želje po otrocih in družini, pa nam ni želela izdati, ali Miha vidi kot očeta svojih otrok: "Skupaj sva šele pol leta, tako da je o tem težko govoriti. Zagotovo pa ga vidim, sicer ne bi bila z njim."

Komentarjev 1
  • d 08:16 14.marec 2014.

    Ana, ne delaj si utvar ... prosim