Ana Tavčar ganila z zgodbo te obleke

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Voditeljica je danes nosila prav posebno obleko.
Oglej si celoten članek

Voditeljica priljubljene oddaje Dobro jutro, Ana Tavčar, je danes pred kamerami nosila prav posebno kreacijo – babičino obleko.  

Oddaja je bila zaradi tega zanjo nekaj prav posebnega, je razkrila. "Danes je bilo zame posebno jutro. To je obleka moje drage none in se mi je zdelo, kot da je bila ves čas z mano. V tem času, ko ne moreš obiskati in objeti najdražjih, dobiva nove razsežnosti. In skriva se druga sporočila: kako se moda ohranja, kako večni kosi potujejo iz generacije v generacijo, koliko topline in veličine je v tem, ko ti mama ali nona ali teta preda svoj prstan, broško, obleko... kako se počutiš, ko to nosiš. Da je nona to obleko nosila pred 50 leti! Kako se z njo odpre cel svet žensk, ki so hodile ob luni na ples, preživele vojne, vzgojile otroke in iz kilograma moke delale čudeže ... in lepoto te moči skupaj z ljubeznijo in trpkostjo življenja nekako zlile v podobe milih in hkrati gracioznih žensk. Na vse none, mame in ŽENSKE, ki vedo, kaj je življenje,“ je zapisala na družbenem omrežju. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 06:03 26. November 2020.

    Ona je fina in ima finega moža!

  • 15:38 25. November 2020.

    zakaj pa nagobčnika nima v studiu vsi ga majo sam ta teleta na rtv slo ga nimajo..lep vzgled

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.