Ana Tavčar objavila zapeljivo fotografijo, oboževalci ostali odprtih ust

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Takšne kopalke si je za letošnjo sezono izbrala priljubljena novinarka RTVS.
Oglej si celoten članek

Ana Tavčar Pirkovič, voditeljica oddaje Dobro jutro na RTV, si je s posnetkom v modrih enodelnih kopalkah spet prislužila ogromno pohval svojih zvestih oboževalcev in oboževalk.

Dvakratna mamica je v kreacije blagovne znamke Lisca nase na plaži zagotovo vlekla poglede …

To pa v zadnjih dneh ni bila edina fotografija, ki je navdušila splet. Ana je sprejela izziv #womensupportingwomen in z objavo črno-bele fotografije pokazala, da podpira druge predstavnice nežnejšega spola. "Med ženskami je še vedno veliko kritiziranja. Druga drugi bi morale pomagati in se imeti rade. Čas je …,“ je zapisala ob svoji prelepi fotografiji. "Prekrasna in vedno lepša," je nekdo pokomentiral posnetek. Se strinjamo ...

Če želiš postati resničnostna zvezda, te priljubljeni YouTube kanal Joonglaa vabi, da postaneš YouTube zvezda in se prijaviš v šov Joonglaa star, v katerem je glavna nagrada pogodba z Joongloo v vrednosti 15 tisoč evrov, super video oprema in Huawei P40 Pro. 

Joonglaa star

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 19

  • 07:53 31. Julij 2020.

    Ja , je pa res dih jemajoča. Ali nimate nobene druge Slovenke? Še veliko je lepših, poiščite jih, da ne …

  • 17:27 30. Julij 2020.

    Dokaj dobra je edino kot govornica ,primerna za na radijo kjer se ne vidi govorca.

  • 17:19 30. Julij 2020.

    Pa s čim lahko ona lahko koga pusti odprtih ust ?????

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.