Magazin > VIP
39660 ogledov

Ana Tavčar objavila zapeljivo fotografijo, oboževalci ostali odprtih ust

ana tavčar Instagram
Takšne kopalke si je za letošnjo sezono izbrala priljubljena novinarka RTVS.

Ana Tavčar Pirkovič, voditeljica oddaje Dobro jutro na RTV, si je s posnetkom v modrih enodelnih kopalkah spet prislužila ogromno pohval svojih zvestih oboževalcev in oboževalk.

Dvakratna mamica je v kreacije blagovne znamke Lisca nase na plaži zagotovo vlekla poglede …

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

“At the beach, life is different. Time doesn’t move hour to hour but mood to moment. We live by the currents, plan by the tides and follow the sun.” – Sandy Gingras 🏖 wearing @liscalingerie 💙

A post shared by Ana Tavcar (@ana__tavcar) on

To pa v zadnjih dneh ni bila edina fotografija, ki je navdušila splet. Ana je sprejela izziv #womensupportingwomen in z objavo črno-bele fotografije pokazala, da podpira druge predstavnice nežnejšega spola. "Med ženskami je še vedno veliko kritiziranja. Druga drugi bi morale pomagati in se imeti rade. Čas je …,“ je zapisala ob svoji prelepi fotografiji. "Prekrasna in vedno lepša," je nekdo pokomentiral posnetek. Se strinjamo ...

Če želiš postati resničnostna zvezda, te priljubljeni YouTube kanal Joonglaa vabi, da postaneš YouTube zvezda in se prijaviš v šov Joonglaa star, v katerem je glavna nagrada pogodba z Joongloo v vrednosti 15 tisoč evrov, super video oprema in Huawei P40 Pro. 

Joonglaa star | Avtor:

Komentarjev 19
  • munja 07:53 31.julij 2020.

    Ja , je pa res dih jemajoča. Ali nimate nobene druge Slovenke? Še veliko je lepših, poiščite jih, da ne boste samo to Tavčarco slikal. Bedno, nič pretreslijivega. Samopromocija in še kaj?

  • Laznivi 17:27 30.julij 2020.

    Dokaj dobra je edino kot govornica ,primerna za na radijo kjer se ne vidi govorca.

  • sam1 17:19 30.julij 2020.

    Pa s čim lahko ona lahko koga pusti odprtih ust ?????