Anamaria Goltes: Le kaj pomeni ta video?

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Kaj naklepa lepotica?
Oglej si celoten članek

Medtem ko se po spletu špekulira, ali sta Luka Dončić in Anamaria Goltes še par, se je lepotička vrgla v delo. Na družbenem omrežju je objavila zanimiv posnetek in napovedala lepe novice. Kot kaže se je lepotici odprla nova poslovna priložnost.

Bo Anamaria lansirala linijo športne opreme z imenom I am Anamaria, namenjena močnim, strastnim, pogumnim, lepim in samozavestnim ženskam? Na odgovor bo treba še počakati.

Anamaria je sicer že sodelovala z Lisco in tudi Zlatarno Celje, videli pa smo jo tudi kot manekenko na Ljubljanskem tednu mode.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 15:56 12. Februar 2020.

    Kešpička!

  • 14:20 12. Februar 2020.

    Meni se že zdaj,ko je mlada ne zdi nič kaj posebnega.Ni grda,daleč od tega,ni pa tudi kaj posebej moderna.Poglejte Flegovo …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.