Magazin > VIP
64006 ogledov

Špekulirajo o Dončićevem ljubezenskem življenju

Anamaria Goltes
"Najprej ga je začel boleti gleženj, sedaj pa ga boli tudi srce," je napisal komentator.

Na forumu Reddit je neki uporabnik sprožil debato o ljubezenskem življenju našega košarkarskega asa Luke Dončića. Kot je povedal, je Luka delil dve pesmi, ki govorita o zlomljenem srcu (Game Over - Ubila si del mene in Severina – Kao), na njegovem in tudi na Instagram profilu njegove dolgoletne partnerke, Anamarie Goltes, pa sta izginili prvi črki njunega imena, se pravi, da ni več romantične geste, s katero sta svetu dokazala, da sta par. Kako je bil njun profil videti pred časom, si lahko ogledate tukaj.

luka dončić | Avtor: Instagram Instagram

Vse, kar je navedel, drži. To sicer ni prvič, da se je govorilo, da sta se golobčka razšla. Prve govorice so se pojavile leta 2018, ko sta si za kratek čas prenehala slediti na Instagramu.

luka dončić | Avtor: Instagram Instagram
Uporabnike Reddita je vest presenetila. "Ne pozabite, da sta ga Kobejeva in Giannina smrt prizadela. Morda je zaradi poškodbe ogrožena "all star tekma“. Vesolje se je zarotilo proti našemu fantu. Po mestu se vozi zlomljen, brez vodstva, izgubljen. Cuban mora ukrepati,“ je zapisal zaskrbljeni uporabnik foruma, neki drugi komentator pa pravi, da dvomi, da ima Luka zlomljeno srce, saj Anamarii še vedno sledi na Instagramu. In tudi ona njemu …

Anamario, vse bolj uveljavljeno manekenko, ki je med drugim sodelovala tudi z Lisco in Zlatarno Celje, smo zaprosili za komentar, na odgovor še čakamo.

Že poznate najbolj zabaven kanal ta hip?

Komentarjev 13
  • Majazmaja 13:48 06.februar 2020.

    K temu, da je Goltesova 'vedno bolj uveljavljena manekenka,' veliko pripomore to, da je v zvezi z Dončičem. Čeprav, a če delaš za Lisco in ZC, si uveljavljen? Res je za Lisco delala Natalija Osolnik in za ZC Martina Kajfež, ...prikaži več ampak za n-ostalih manekenk pa ne vemo oz. so odšle skupaj s kolekcijo. Tudi za Goltesovo ne bi slišali, če ne bi bila zapletena z Dončičem, ker nima 'tistega nečesa' po katerem si jo zapomniš. Ima lep obraz in super postavo, to je pa tudi vse. Manjka 'tisto nekaj.' Žal.

  • Avatar omega_v6
    omega_v6 12:52 06.februar 2020.

    Vsaka čast Dončiču!! Vendar pa si mislim,da to dekle ni zanj!! Sicer ne vem kako se lahko počuti človek ko gleda skoraj popolnoma gole slike svoje izbranke v cenenih revijah!! Mene bi to zelo motilo pri "ljubezni življenja" je zelo ...prikaži več dobro,da si določene dela ogledaš samo ti!! Če bo šlo tako naprej se bojim,da se bo čez čas slikala povsem gola ali pa še z kakim "orjakom" na sebi!! Mislim,da naš Luka ne potrebuje denarja in takega dekleta,ki to dela za denar!!