Andrej iz Gostilne nič več samski

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Zmagovalec šova Gostilna išče šefa Andrej Murko je končno priznal, da ima dekle. Razkril je tudi, da sta skupaj že pol leta.
Oglej si celoten članek

Čeprav se je ves čas govorilo, da Andreju ni dolgčas in da ga redno obkrožajo dekleta, je bil lastnik Gostilne pri šefu že od samega konca šova zaljubljen v eno dekle, 22-letno Kristino, piše revija Nova. Par sta postala že pred pol leta, a se nista bila pripravljena izpostavljati, pred nekaj dnevi pa sta se končno opogumila. Andrej je za omenjeno revijo priznal, da se poznata že od prej, iskrica pa je preskočila po koncu šova. "Kristina ni le moje dekle, pomaga mi tudi pri gostilni. Je tako rekoč deklica za vse /.../ O otrocih, zaroki in poroki se še ne pogovarjava, greva korak za korakom."

Andrej in Kristina pa sta prvi korak že naredila, saj že nekaj časa živita skupaj v Andrejevem stanovanju nad Gostilno, kjer imata še sostanovalko Julijano, glavno kuharico v Gostilni.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.