Magazin > VIP
54 ogledov

Andrej iz Gostilne nič več samski

Gostilna išče šefa Saša Despot
Zmagovalec šova Gostilna išče šefa Andrej Murko je končno priznal, da ima dekle. Razkril je tudi, da sta skupaj že pol leta.

Čeprav se je ves čas govorilo, da Andreju ni dolgčas in da ga redno obkrožajo dekleta, je bil lastnik Gostilne pri šefu že od samega konca šova zaljubljen v eno dekle, 22-letno Kristino, piše revija Nova. Par sta postala že pred pol leta, a se nista bila pripravljena izpostavljati, pred nekaj dnevi pa sta se končno opogumila. Andrej je za omenjeno revijo priznal, da se poznata že od prej, iskrica pa je preskočila po koncu šova. "Kristina ni le moje dekle, pomaga mi tudi pri gostilni. Je tako rekoč deklica za vse /.../ O otrocih, zaroki in poroki se še ne pogovarjava, greva korak za korakom."

Andrej in Kristina pa sta prvi korak že naredila, saj že nekaj časa živita skupaj v Andrejevem stanovanju nad Gostilno, kjer imata še sostanovalko Julijano, glavno kuharico v Gostilni.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.