Angelina besna, ker je Brad svojo novo ljubimko odpeljal na ta kraj!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Informacije, da Angeline ne gane, s kom se videva njen bivši soprog, očitno ne držijo.
Oglej si celoten članek

Svet je sedaj izvedel, kdo je 27-letna Nicole Poturalski. 26. avgusta so mediji namreč objavili posnetke z letališča Le Bourget v bližini Pariza, na katerih je lepotica v družbi igralca Brada Pitta.

brad ga pozna! Šokantno razkritje o Pittovi novi ljubimki!

Ta naj bi z njo nekaj dni preživel na družinskem posestvu Chateau Miraval na jugu Francije.

Ta kraj, obdan z vinogradi, ima za Brada poseben pomen. Tako kot tudi za Angelino … Tukaj sta si namreč pred šestimi leti obljubila večno zvestobo. 

Foto: Profimedia miraval
Sprva se je govorilo, da Angie ni mar, s kom se videva njen nekdanji mož, dokler njegova zveza ne vpliva na otroke. To se je sedaj spremenilo. Joliejeva naj bi bila vsa iz sebe, ker Brad ni bolj diskreten. "Besna je in presenečena, da je Brad tako nizko padel. Upala je, da se bo odnos med njima po groznem poletju, ki je bil poln prepirov, izboljšal, a se to sedaj ne bo zgodilo. Zdi se ji nagnusno, da s tem dekletom pohajkuje po Evropi, namesto, da bi svoje zasebno življenje skrival. To, da jo je odpeljal v družinsko hišo, je neprimerno. Sedaj se bosta še težje dogovarjala, saj sta še v slabših odnosih, kot sta bila,“ je Sunday Mirror dejal vir.

Ne zamudi 3. dela šova JOONGLAA STAR!

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 01:11 9. September 2020.

    Dobrodošli v najboljšem erotičnem klubu --- www.Sextis.fun

  • 21:51 8. September 2020.

    AVTOR Ir. K. WTF?

  • 09:29 8. September 2020.

    Zakaj novinarji vedno pišete "obljubila VEČNO zvestobo", če to sploh ni res? A sploh veste, kaj to pomeni VEČNA zvestoba? …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.