Magazin > VIP
15163 ogledov

Angelina besna, ker je Brad svojo novo ljubimko odpeljal na ta kraj!

angelina jolie Profimedia
Informacije, da Angeline ne gane, s kom se videva njen bivši soprog, očitno ne držijo.

Svet je sedaj izvedel, kdo je 27-letna Nicole Poturalski. 26. avgusta so mediji namreč objavili posnetke z letališča Le Bourget v bližini Pariza, na katerih je lepotica v družbi igralca Brada Pitta.

BRAD PITT brad ga pozna! Magazin Šokantno razkritje o Pittovi novi ljubimki!

Ta naj bi z njo nekaj dni preživel na družinskem posestvu Chateau Miraval na jugu Francije.

Ta kraj, obdan z vinogradi, ima za Brada poseben pomen. Tako kot tudi za Angelino … Tukaj sta si namreč pred šestimi leti obljubila večno zvestobo. 

miraval | Avtor: Profimedia Profimedia

Sprva se je govorilo, da Angie ni mar, s kom se videva njen nekdanji mož, dokler njegova zveza ne vpliva na otroke. To se je sedaj spremenilo. Joliejeva naj bi bila vsa iz sebe, ker Brad ni bolj diskreten. "Besna je in presenečena, da je Brad tako nizko padel. Upala je, da se bo odnos med njima po groznem poletju, ki je bil poln prepirov, izboljšal, a se to sedaj ne bo zgodilo. Zdi se ji nagnusno, da s tem dekletom pohajkuje po Evropi, namesto, da bi svoje zasebno življenje skrival. To, da jo je odpeljal v družinsko hišo, je neprimerno. Sedaj se bosta še težje dogovarjala, saj sta še v slabših odnosih, kot sta bila,“ je Sunday Mirror dejal vir.

Ne zamudi 3. dela šova JOONGLAA STAR!

 

Komentarjev 5
  • Avatar Kanentenna
    Kanentenna 01:11 09.september 2020.

    Dobrodošli v najboljšem erotičnem klubu --- www.Sextis.fun

  • Waltter 21:51 08.september 2020.

    AVTOR Ir. K. WTF?

  • Snežinko 09:29 08.september 2020.

    Zakaj novinarji vedno pišete "obljubila VEČNO zvestobo", če to sploh ni res? A sploh veste, kaj to pomeni VEČNA zvestoba? To ni ločitev čez nekaj let, ampak zvestoba DO SMRTI !!!