Magazin > VIP
14278 ogledov

Kdo je lepotica, ki je po štirih samskih letih ujela Brada Pitta?

BRAD PITT Profimedia
Pravijo, da je na las podobna Angelini Jolie ...

56-letni igralec Brad Pitt in 27-letna lepotica Nicole Poturalski sta bila skupaj ujeta že novembra lansko leto, ko sta se udeležila nastopa Kanyeja Westa v Los Angelesu, pozornost pa sta ponovno vzbudila v sredo, ko sta pristala na francoskem letališču Le Castellet. Golobčka naj bi stanovala v dvorcu Miraval, ki sta ga Brad in njegova bivša žena Angelina Jolie za 67 milijonov ameriških dolarjev kupila leta 2011. Vir pa je za Page Six že potrdil, da se Pitt in Nicole dobivata in da bosta skupaj preživela počitnice.

In kdo je mlada rjavolaska, za katero pravijo, da je na las podobna Angelini Jolie, s katero Pitt že od razhoda, leta 2016, bije ločitvene bitke? Nicole Poturalski je manekenka nemških korenin, ki je že krasila naslovnice svetovnih modnih revij, kot so Elle, Cosmopolitan in Marie Claire. Trenutno jo zastopata priznani modni agenciji, Next Management v Los Angelesu in A Management v Nemčiji. 

Viri blizu igralca trdijo, da Pitt od leta 2016, ko sta se z Angelino razšla, ni bil v nobeni zvezi, čeprav so ga povezovali z igralko Alio Shawkat in tudi z bivšo ženo Jennifer Aniston, s katero sta se januarja družila na podelitvi nagrad Screen Actors Guild Awards.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nicole_Poturalski (@nicole_poturalski) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nicole_Poturalski (@nicole_poturalski) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

what do think ? ....

A post shared by Nicole_Poturalski (@nicole_poturalski) on

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice