Magazin > VIP
11434 ogledov

Angelina Jolie: Po skoraj štirih letih razkrila, zakaj se je ločila od Pitta

brad pitt, angelina jolie Profimedia
Igralka v intervjuju za Vogue India razkrila, zakaj je vložila ločitvene dokumente.

Pred malo manj kot štirimi leti je svet presenetila vest, da se Brad Pitt in Angelina Jolie ločujeta. Takrat se je govorilo, da je Angie ločitvene dokumente vložila po sporu, ki sta ga Brad in njun najstarejši sin Maddox imela na letalu.

Kaj točno je bila kaplja čez rob, igralka ni povedala, je pa izjavila: "Razšla sem se v dobrobit družine. Odločitev je bila prava. Še naprej se bom osredotočala na njeno zdravljenje. Nekateri so izrabili moj molk, otroci o sebi berejo laži v medijih. Opominjam jih, da poznajo svojo resnico in svoj um. V bistvu gre za šest zelo pogumnih in močnih mladih ljudi.“

Zvezdnica je spregovorila tudi o vzgoji svojih otrok – trije so posvojeni. "Pomembna je odprta komunikacija. Besedi "posvojitev“ in "sirotišnica“ sta v našem domu pozitivni besedi. S svojimi posvojenci se ne morem pogovarjati o nosečnosti, lahko pa jim podrobno in z veliko ljubezni pripovedujem o tem, kako sem jih našla in kako je bilo, ko sem jim prvič pogledala v oči,“ je povedala lepotica in dodala, da ji je zelo pomembno, da Zahara, Pax in Maddox ne izgubijo stika s kulturo, iz katere prihajajo. "Imajo korenine, ki jih ti nimaš. Počastite jih. /.../ Zelo sem blagoslovljena, da sem lahko njihova mama. Za to sem vsak dan hvaležna,“ je še dejala.

 
Komentarjev 2
  • Avatar omega_v6
    omega_v6 23:09 22.junij 2020.

    Z tem,ko sta šla z Pittom narazen mu je naredila samo uslugo!! Babnica je bila okostnjak prevlečen z kožo imela je že polovico telesa silikonskega !! Kdo pa hoče tako babo!?

  • mph 14:48 22.junij 2020.

    Ja, vsekakor, če pa ona pove, kaj je res, potem pa bo že držalo. :-)