Magazin > VIP
12069 ogledov

Kakšna Alia Shawkat! Brad Pitt menda ljubi to svetlolasko!

BRAD PITT Profimedia
Revija piše, da je romanca potrjena.

Nekaj časa se že šušlja, da se je Brad Pitt romantično zapletel z umetnico Alio Shawkat, a viri pravijo, da sta le prijatelja.
Tudi revija New Idea piše, da se je postavni igralec zagrel za drugo lepotico – po njihovih podatkih za avstralsko voditeljico Renee Bargh.

renee bargh | Avtor: Profimedia Profimedia
Svetlolaska ga je intervjuvala pred podelitvi nagrad igralskega ceha in priznala: "Mislim, da so, če je Brad blizu, vedno prisotni metuljčki. Sem samo človek. Vedno sem živčna, kadar se z njim pogovarjam. Njegovo prisotnost začutiš, še preden ga vidiš,“ je izjavila.
 
renee bargh | Avtor: Profimedia Profimedia

Po pisanju omenjene revije se je parček od tega snidenja videl še nekajkrat, ko je bila Renee v Hollywoodu, sedaj pa se je morala vrniti v Avstraliji, kje snema šov The Voice. Ostajata pa v stikih, še piše revija. 

Renee naj bi bila nad igralcem popolnoma očarana, on pa nad njo. "Je njegov tip: pametna, lepa in močna. Ve, da je nadarjena in da ji lahko uspe v Hollywoodu in tudi onkraj njega,“ je povedal vir in poudaril, da je Brad na rdeči preprogi ponavadi bolj redkobeseden, pred Renee pa se je razgovoril, kar je dokaz, da je nanj naredila vtis. "Ona je prekinila pogovor in ne on, kar se še ni zgodilo,“ še pravi vir.

 

Komentarjev 1
  • Avatar Mendizella
    Mendizella 00:56 10.junij 2020.

    Dobrodošli na najboljšem spletnem mestu za zmenke == www.Hosset.Com