Magazin > VIP
4047 ogledov

Igralka razložila nerodno situacijo na rdeči preprogi

lena dunham Profimedia
Pravi, da Pitta ni napadla.

Komičarka Lena Dunham je v oddaji Monday's Watch What Happens Live With Andy Cohen spregovorila o fotografiji, ki je julija lani dvignila veliko prahu. Na premieri filma Bilo je nekoč … v Hollywoodu v Londonu je namreč na lice poljubila Brada Pitta, ki tega, vsaj tako je možno razbrati iz njegove drže na posnetku, ni pričakoval. 

Splet se je iz posnetka seveda pošalil, Lena pa se je sedaj na komentarje odzvala. "Splet je to razumel kot fizični napad nanj, ki mu je povzročil veliko stresa. Brada Pitta nikoli ne bi na silo poljubila. Preveč ga spoštujem kot umetnika in prijatelja,“ je povedala igralka in dodala, da je tistega večera od zvezdnika prejela darilo.

"Pozneje, ker je vedel, da sem živčna, me je peljal v sobo, kjer sva jedla pico. Rekla sem mu, da mi je všeč njegov prstan, nakar mi ga je poklonil. Sedaj se mi, vsakič, ko ga nosim, zgodi nekaj lepega,“ je še dejala Dunham in Pitta označila za zelo prijazno osebo, ki mu je mar za to, kako se počutijo ljudje okoli njega.


Zvezdnica je delila tudi zgodbo s prizorišča snemanja. Pravi, da je Brada spoznala že prej, a od njega ni pričakovala več kot le prijazen pozdrav. "Snemal je prizor, med katerim je moral parkirati avto in pogledati okoli sebe. Ko me je videl, je pritekel do mene, me dvignil in se zavrtel. Bilo je kot v filmu, v katerem piflarko najlepši fant v šoli povabi na ples.“

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.