Magazin > VIP
28420 ogledov

Brad Pitt: Njegovo domnevno dekle odvrglo nedrček

Alia Shawkat
1/3
Profimedia
Alia Shawkat razkrila, ali sta z Bradom več kot le prijatelja.

Že nekaj mesecev se šušlja, da se je Brad Pitt zagledal v 25 let mlajšo igralko in umetnico Alio Shawkat. Govorilo se je celo, da se je Alia že preselila k trenutno najbolj zaželenemu samcu Hollywooda.

Jeziki še vedno opletajo, četudi je Alia povedala, da sta le prijatelja in da se je težko spopadala z medijsko pozornostjo, ki jo je bila deležna po objavi prvih novic o sebi in Bradu. "Prijatelji so me spraševali, kaj se dogaja in mi pošiljali fotografije. Zame je bilo to zelo obremenjujoče. Kot bi se gola znašla v šoli: 'Oh, moj bog, vsi strmijo vame.',“ je povedala Alia, ki je sicer vsestransko nadarjeno dekle. Pravijo, da je dobra džez pevka in slikarka. Svoja dela je razstavljala v Los Angelesu, Mehiki in Parizu. 31-letnica je javno pred časom povedala, da je biseksualka, tako kot Bradova nekdanja žena Angelina Jolie. V njenem objemu sta se sicer grela dva znana obraza, kantavtor Jack Antonoff  in igralec Michael  Angarano.

Alio je kot igralka večkrat stala pred kamero. Leta 2018 je igrala v Duck Butter, v katerem je morala sleči nedrček. 

Alia Shawkat | Avtor: Profimedia Profimedia

Najboljše vragolije najdete na Joongli!

Komentarjev 2
  • Žurnalček 23:34 02.julij 2020.

    In tole naj bi po vašem bili joški ??? Ir. K , recimo da si Irena , me prav zanima kakšni so tvooji , če takšne hvališ !

  • ode 20:16 02.julij 2020.

    Vidi se nagravžen silikonski ..., kot povožen kravjek.