Magazin > Bizarno
2047 ogledov

Je Mariborčanka že našla skrivnostnega moškega?

Rdeča luč na smaforju Profimedia
Iz Maribora prihaja prav posebna zgodba, ki je Slovenijo združila v iskanju njenega princa.

Kako romantično! Kolesarko je očitno tako močno očaral moški, ki jo je na rdeči luči prijazno ogovoril, da ga sedaj išče s pomočjo družbenih omrežij. 

"Maribor, pozor! Išče se fant, ki je v torek, 28. 7., na enem od križišč med Štukom in Qlandijo iz avta ogovoril gospodično na kolesu. Ker se je na semaforjih prižgala zelena, sva morala debato prekiniti, ne da bi si izmenjala kontakt. Vesela bom, Mariborčani, če delite objavo, da se nama morda uspe spet srečati. Če se kdo prepozna v dogodku, naj piše v zs! *Profil je fejk, da se izognem čudakom," je na Facebook strani Bukov Gozd zapisala neznanka, saj se očitno ni želela izpostaviti s pravim imenom.

Mariborinfo.si poroča, da kolesarka svojega princa še ni našla, da pa jo je presenetil odziv in število delitev. "Nisem si mislila, da bo taka situacija nastala iz vsega tega," je povedala za omenjen medij. S čim jo je v tistih nekaj kratkih trenutkih pred rdečo lučjo tako močno očaral, pa ni želela razkriti. 

Če želiš postati resničnostna zvezda, te priljubljeni YouTube kanal Joonglaa vabi, da postaneš YouTube zvezda in se prijaviš v šov Joonglaa star, v katerem je glavna nagrada pogodba z Joongloo v vrednosti 15 tisoč evrov, super video oprema in Huawei P40 Pro.

Joonglaa star | Avtor:

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice