Magazin > Bizarno
4449 ogledov

Ta bizarna erotična naprava je največja kraljeva uganka!

kraljica elizabeta EPA
Pred kratkim so v ZDA začeli s  predvajanjem serija Skrivno življenje monarha, zvezda prve epizode pa je bil seks stol.

Lastnik tega bizarnega stola je bil kralj Edvard VII., znan po številnih ljubicah in veliki strasti do hrane. Kako so stol uporabljali, do danes ni bilo razjasnjeno, zato so družbena omrežja preplavili skice možnih scenarijev.

Bizarno | Avtor: Youtube Youtube

Princ Edward je bil najstarejši sin kraljice Viktorije, ki je šele v svojih šestdesetih postal kralj Edvard VII. Pradedka današnje angleške kraljice Elizabete II. so poznali po vzdevku stari Bertie in po ljubezni do hrane ter žensk. Vendar je bil pri tem zelo previden in je na srečanja z ljubicami potoval vse do Pariza. Seveda je imel številne ljubice tudi v Londonu, njegova najljubša je bila Alice Keppel, ki je prababica druge znane kraljeve ljubice Camille Parker Bowles, danes žene princa Charlesa. 

Ker je oboževal hrano, so mu odvečni kilogrami povzročali težave pri njegovih spolnih podvigih. Zato so zanj zasnovali poseben "ljubezenski stol". Kos pohištva s pozlačenim robom je zasnovan tako, da je kralj lažje preživljal čas s številnimi ljubicami. Zgodbo o tem nenavadnem predmetu so predstavili kot del dokumentarne serije Skrivno življenje monarha, ki jo predvajajo na ameriškem kanalu The Smithsonian.

Bizarno | Avtor: Youtube Youtube

Vodi jo Tracy Borman, kustosinja Britanske zgodovinske palače, kjer so si sposodili repliko te zanimive naprave. Funkcionalnost bizarnega stola še do danes ni popolnoma razjasnjena, kar je privedlo do različnih teorij na družbenih medijih, o tem, kako so ta stol dejansko uporabljali. "Kar me je pri stolu resnično vznemirilo, je to, da je bil na njem prostor za dve dami, ena na vrhu in ena spodaj, a resnično ne vem, kaj je druga počel spodaj, morda je samo čakala, ne vem," je priznal kustosinja. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice