Magazin > Bizarno
3918 ogledov

Blogerka lagala, da je na Baliju, tukaj je bila v resnici …

Bizarno Instagram
Vsi so ji nasedli!

Lepa švedska pevka in vlogerka Natalia Taylor je svoje sledilce lepo potegnila za nos. S svojo vrhunsko potegavščino, ki je zaokrožila svet, je želela pokazati, kako izmišljeno je lahko življenje na Instagramu. Posnela je serijo prelepih fotografij in objavljala vse o svojem luksuznem dopustu na Baliju, v resnici pa se je odpravila le čez cesto, v eno izmed trgovin s pohištvom Ikea. S fotografinjo sta na posnetkih namenoma pustili listke s cenami, a tega nihče od Nataliinih sledilcev ni opazil. 

Vlogerka se je na lažni podvig dobro pripravila, s telefonom je celo posnela videe iz spleta in jih objavljala v svojih Instagram zgodbah. Svojim sledilcem je s tem želela sporočiti naj ne verjamejo vsega, kar vidijo na spletu, saj si danes lahko kdorkoli si želiš biti. "Ljudje objavljajo fotografije iz počitnic, na katere se dodajo s pomočjo photoshopa ali pa na njih sploh niso oni," je med drugim povedala v svojem videu. Kako je v Ikei uprizarjala počitnice na Baliju, pa si lahko ogledate spodaj. Deluje povsem resnično, kajne?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The queen has arrived 🌊💖 #bali

A post shared by Natalia Taylor (@natalia__taylor) on

Komentarjev 1
  • Avatar vec
    vec 10:26 25.februar 2020.

    zato bi moral naziv ki si ga ljudje sami nadenejo, BLOGERKA, INFLUENCER, MODNI GURU ipd. folk jemat z rezervo, v bistvu bi moral rečt aja blogerka je enako nakladačica ali lažnivka, ostali nazivi enako, pa nebi bilo nobene dezinformacije.

Sorodne novice