Magazin > Bizarno
76645 ogledov

Saj ni res, pa je: Iz vagine ji je vzklil krompir

Ginekologinja Profimedias
Ginekologi so razkrili nekaj najbolj bizarnih zgodb iz svojih ordinacij …

To so bizarne izpovedi iz ginekoloških ordinacij, ki so jih zdravniki razkrili za hrvaški portal Miss7 …

V meni raste vesoljec

"Gospodična je bila prepričana, da ji nekaj raste v telesu in kuka skozi vagino. Mislil sem, da je morda pozabljen tampon ali košček toaletnega papirja, kar se rado zgodi. No, ugotovil sem, da je v vagino vstavila krompir, ker ji je nekdo svetoval, da tako ne bo zanosila. Krompir je vzklil in to, kar je čutila, so bili kalčki. Razložil sem ji vse o kontracepciji in jo opozoril, da je vstavljanje stvari v vagino lahko zelo nevarno."

Draga, nisem noseč!

"Mlada ženska in njen partner sta me vznemirjena obiskala, da sta zanosila kljub kontracepcijskim tabletam, ki sem jih predpisal. Vprašal sem jo, če vsak dan jemlje tabletke in odgovorila mi je: Jemljeva. Odgovor se mi je zdel čuden, nato pa sem po parih vprašanjih ugotovil, da je namesto nje tabletke jemal partner, ker se je sama po njih slabo počutila. Zelo lepo od njega, a to žal ne gre tako. Ni mi jasno, kako sta si to predstavljala, vendar mislim, da bi spolna vzgoja v šolah morala biti obvezna."

Recikliran kondom

"Neka ženska se je zelo vznemirila, ko sem ji povedal, da sumim na spolno prenosljivo bolezen. Celo testirati se ni želela, saj je trdila, da ima samo enega partnerja in to že od nekdaj. Razložil sem ji, da jo je morda okužil partner in da ima bolezen lahko že od prej, a ni želela nič slišati. Trdila je, da je to nemogoče, ker je ob vsakem odnosu vedno uporabila kondom in ga po uporabi tudi vedno dobro oprala."

Kako se naredi otroka?

"V mojo ordinacijo je prišel par, ki se je že dve leti trudil zanositi. Zastavil sem jima nekaj rutinskih vprašanj, kako pogosto imata odnose, koliko sta stara, ali sta zdrava, ali že imata kaj otrok … Vse je zvenelo v redu, ko pa sem ju vprašal, ali  vsakokrat ejakulira v partnerko, sta se spogledala in povedala, da še nikoli ni penetriral vanjo … Vse sem jima moral pojasniti iz nule." 

(Ne)intimna higiena

"Večino žensk poskrbi za dobro intimno higieno in urejenost, preden se usede na moj stol. Številne pa ob tem pozabijo na higieno stopal, sploh v poletnih mescih, ko se stopala še toliko bolj potijo. Včasih pacientkam noge tako smrdijo, da morava s sestro prezračiti ordinacijo."

Hrana in telefon

"Mislil sem, da je bila najbolj čudna pacientka kar sem jih imel, ženska, ki je ves čas pregleda tipkala na telefon, niti pogledala me ni. Nato pa se doživel še večji šok. Pacientka je v ordinacijo prišla s sendvičem in ga želela pojesti na ginekološkem stolu. Rekel sem ji, da se lahko še zaduši, če bo jedla leže, a verjetno mi ni treba poudarjati, kako zelo neprimerno je to bilo."

Že poznate vragolije na novem kanalu Joonglaa?

Komentarjev 2
  • kapibara1 15:34 24.februar 2020.

    Da bi videli, kaj visi v Srbijo v ambulatantah zobozrdarvniko.. - Mi je tast pravil, da je soseda(prekmurje) v vasi bolel zob, ko je le šel do zdravnika, je imal gnili zob(luknjo) v katerega se ja zasidral semenček od paradajza ...prikaži več in le ta je vzklil.. MOžno za kaj pa ne, saj je bil pognojen..

  • e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 08:48 23.februar 2020.

    Sem mislu,da je blo to v kranjski porodnišnici,saj je tam krompirjeva dežela!!!!!

Sorodne novice