Magazin > Bizarno
8004 ogledov

Obupana Slovenka ne ve, kako bi očistila moževo "Ančko"

ančka Shutterstock
Nekateri pa imajo težave, tako sladke, da so že kar pocaste ...

Na forumu med.over.net je zaokrožil zapis, ki rešuje težavo obupane Slovenke. Redoljubna soproga namreč ne ve, kako bi možu očistila seksualno lutko. 

"Stvar je taka. Za Valentinovo sem mojemu kupila Ančko, drugače ni več šlo, dec je čist zmešan, non stop bi neki skakal po meni, pa je že v zelo zrelih letih, čez petdeset, bi pričakovala od njega več odgovornosti in pameti, ampak bi samo natepaval ... No, darilo (sestrina ideja, na smrt sem ji hvaležna) je bila uspešnica čez vsa pričakovanja, zdaj mam vsaj mir, ampak bog ne daj, da bi imela preveč miru, je tukaj že nov problem, v primerjavi s prejšnjim vseeno samo mikro problemčičekec: kako tega hudiča zdaj oprat, da bo kolikor tok spodobna? Saj tako za sproti mu jo že za silo spucam, ampak ne pomaga, po dveh mescih je že zelo pocasta od vsega njegovega sranja in cela spufana in scufana, pa mu najbrž tudi ni več taka toliko privlačna, se bojim, da ne bo začel ta kozu spet mene nadlegovat! Glih nove mu še ne bi privoščila, sej ni vsak dan praznik! Dejte punce, povejte, kako naj tega hudiča ornk spucam? A naj jo v varikino čez noč namočim ali bo kar razpadla? Sem nakupila verikine pred par tedni v Hofru za več let, je bila v akciji, tudi rokavice so imeli poceni ... Kaj  pravite tiste, ki ste to že dale čez? Pa ful vam hvala, moramo takole skup držat, pa si pomagat z nasveti, sej nas bojo drugače te presneti idioti kar speštali s svojim seksarjenem," je zapisala obupana soproga.

Na spletu pa se je hitro oglasil komentator, ki je našel priročno rešitev. "Meni je moja dovolila, da grem naokrog in noče, da jaz skačem po gumi. Baba meša se ti. Majke mi meša res. Jaz hodim od ene do druge, ki jih moži ne seksajo, a ti svojemu kupiš gumo. Veš ti, koliko je žensk tudi okrog 60, ki iščejo seks. Pojma nimaš. Starega lepo napoti,da gre v živo in ne boš rabila nič pucat in če boš imela srečo, da naleti na pravo, se ga boš še rešila. Ta prava mu me bo kupila Ančke," je svetoval obupani Slovenki. 

A ta nasvet se nekomu ni zdel ekonomičen: "Če gre v živo, to košta!" 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice