Magazin > VIP
47039 ogledov

Jana Morelj z vročim spodrsljajem nasmejala Slovenijo!

POP TV, Jana Morelj POP-TV-2
Simpatična vremenarka je s svojo napakico dobro nasmejala Slovenijo.

Radijska in televizijska voditeljica Jana Morelj velja za eno izmed najbolj simpatičnih in privlačnih vremenark pri nas, s to napakico, ki ji je ušla med vodenjem vremena v oddaji 24 ur na Pop tv, pa je njena priljubljenost le še zrasla. Jana je namreč poročala o snežni odeji, ki je Slovenijo prekrila konec oktobra 1905 in besedo sneg pomotoma zamenjala za seks. Hmm, le kaj ji je takrat rojilo po glavi?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Včeri smo šli mal žurat... 😂🤣🤪🙈 #sexvvisnjigori #krivisocentimetri @24ur

A post shared by Jana Morelj (@janchika) on

"V Višnji gori na Dolenskem je seks, sneg segal 80, v Postojni pa 70 centimetrov," se je zalomilo Jani, posnetek pa je objavila kar na svojem Instagramu in se pošalila, da so šli včeraj "malo žurat". Oboževalci so Jano zasuli s pozitivnimi komentarji: 

"Pa kako si lahko ostala resna. Jaz bi se poscala."

"Gremooooooo seksat v Visnjo Goroooooo."

"Hvala ti, da si nas nasmejala."

"A po tem je pa sledila una nanizanka, kaj je že, Sneg v mestu?"

Jano pa so si na ta račun privoščili tudi sodelavci na jutranjem programu Radia 1, in na Facebooku objavili video z naslovom Seks do nižin. 

Komentarjev 6
  • borut08 13:58 06.november 2019.

    A bla potrebna???

  • boaz 20:07 05.november 2019.

    Vsem nam gre to po glavi Jana. A.D.I.D.A.S. Praviš, da si ga včeri mal žurala...potem je že moral biti kak vroč žur, ki je vseboval sneg, da se ti je zgodil takšen vroč spodrsljaj. Sedaj se pa poraja vprašanje ali ...prikaži več se ti je spodrsljaj zgodil, ker si doživela nepozaben sneg ali pa zato, ker ga nisi doživela. Pri tebi bi rekel, vsaj po izgledu sodeč, da velja prvo. Moški okoli tebe se ti verjetno mečejo pod noge in komaj čakajo na ...sneg.

  • Avatar praufo
    praufo 18:27 05.november 2019.

    ja pač vsak se včasih zmoti, sicer pa zelo gledljiva, bolj kot tista blond štajerka katja jevšek ... tale jana je izredno simpatična, profesionalna in povrh vedno lepo in spodobno oblečena, res je dobra

Sorodne novice