Magazin > VIP
17118 ogledov

Naši voditeljici za umazane hlačke ponudil kup denarja!

Viktorji, Tanja Kocman Saša Despot
Kaj pravite, bi za ta denar prodali svoje?

Radijska in televizijska voditeljica Tanja Kocman je dobila zelo zanimivo ponudbo, in sicer ji je eden izmed oboževalcev pisal, da za 200 evrov kupi njene rabljene spodnje hlačke. Voditeljica se je na Facebooku ob tem vprašala: "Sprašujem se, katero dodatno dejavnost moram za to registrirat za svoj S.P.? Hvala, Boštjan za izklicno ceno ..."

Kocmanova je za zurnal24.si v smehu povedala, da je bila to prva tovrstna ponudba, da pa ji oboževalci sicer pogosto pošiljajo fotografije svojih intimnih predelov. "V bistvu mi punce javljajo, da so že dobile podobne ponudbe, a le za 100 evrov, tako da očitno so moje res vredne (ha ha). Moram razmisliti, katero dejavnost moram za to registrirati. Sem pa prav vesela, da sem dobila tudi takšno ponudbo, ker ponavadi dobim le slike genitalij, tako da je tale malo manj moteča. Imam kar zbirko teh fotografij in čakam, da naredim fotokolaž v stilu 'označi svojega'. Ne dolgo nazaj pa je nekdo to nadgradil, ko mi je poslal fotografijo in avdio posnetek, v katerem se igra sam s seboj. Zelo kreativen človek. Študiram, da bi ga poskušala najeti za kreativnega producenta za jutranji program na radiu (ha ha). Je pa tole sedaj prva pisana ponudba, ker ponavadi z mano komunicirajo bolj v sliki kot v besedi. Imam tudi enega gospoda na Instagramu, ki mi vestno pošilja prošnje za fotografijo mojega golega oprsja," je priznala Tanja, ki pravi, da zaenkrat svojih rabljenih spodnjic še ne misli prodajati.

Komentarjev 4
  • fiston 17:52 29.november 2019.

    Za toliko jih jaz ne bi kupil, tudi če bi bila p.... noter.

  • Avatar Pinkopalinko
    Pinkopalinko 17:33 29.november 2019.

    Jaz pa voditeljici ponudim glasbeno čestitko, Brača bež gača - Mindža.

  • kapibara 12:51 29.november 2019.

    Ma še srečo, za ponujeno tako visoko ceno( morajo pa biti, kuj po 2 urnem igranju tenisa- poleti).. Na Japonskem jih kar v uličnih avtomatih prodajajo, za drobiž..

Sorodne novice