Magazin > Bizarno
82328 ogledov

Slovencu kolega odpeljal ženo, njegovo "sladko maščevanje" morate videti!

Miha Robnik Facebook
Danes ji je verjetno hudo žal …

Ste že slišali za vlog Dans fotr kuha? Gre za recepte s hudomušnimi imeni, ko so "piškin dim", "vroče picke", "krucifiks", "farty party" in druge. Njihov avtor pravi, da so to enostavni kuharski recepti po savinjsko, s ščepcem humorja. "Stran je namenjena predvsem moškim, sploh pa fotrom, še posebej ločenim, da jim z enostavnimi nasveti pomaga skuhati odlično kosilo. Kuhanje je fajn, č' se zajebav** zraven, pa sploh ni težko," piše na Facebook stani Dans fotr kuha, ki ima že več kot tri tisoč privržencev.

Za vlogom stoji simpatični Miha Robnik, ki svojim video receptom pravi kar stand up kuhinja. Miha je oče dveh fantov, poklicno pa se ukvarja s spletnim marketingom. "Vlogi združujejo kuhanje in humor, ljubezen do kuhanja in ljubezen do otrok. Veliko je ločenih fotrov, ki so v stiski, ker so ženske tako zaščitene, čeprav je v določenih primerih zelo prav, da je tako. Tako te fotri niti ne vedo dobro, kaj naj z otroci v prostem času počno, hrana pa je en tak zabaven element, ki povezuje," pravi Miha.  

Vlog nastaja šele tri tedene, z videom Vroče picke pa je dosegel že čez tisoč ogledov. Pravi, da so posnetki izven teoretičnega in da na spletu se uspeh zgodi ali pa se ne zgodi. A ker imamo kuhanje in humor vsi radi, so njegovi posnetki, ki jih v celoti ustvari sam, očitno zadetek v polno. Verjetno je za vse dame zanimiv tudi ta podatek, da je Miha samski, saj mu je ženo pred štirimi leti odpeljal prijatelj. A zagotovo ne bo dolgo, preden ga katera pocuka za rokav, saj ga skupaj z njegovimi kuharskimi veščinami že vabijo na dekliščine.

Kako so videti "fotrovi" recepti, si oglejte spodaj. 

Komentarjev 5
 • Savinčan 09:56 28.oktober 2019.

  Samo50 pa je en impotenten penzionist, ki komentira kar koli prileti na net. Še dobro, da žena ne vidi :) kaj betežni ded dela na računalniku :) , ker bi ga drugače poslala, da gre perilo pobrat pa listje pograbit ...he he he

 • sam50 12:37 27.oktober 2019.

  Izgleda,da je slabo obdeloval svojo picko,pa je zamenjala....sedaj se pa zadovoljuje s kulinaričnimi skulpturami....

 • Avatar Leon
  Leon 18:04 26.oktober 2019.

  Problem pri babah ,ki ti jih prijatelj spelje je ,da ti jo lahko nazaj pošlje . Potem imaš problem ,ker izgubiš prijatelja .

Sorodne novice