Magazin > Bizarno
1171 ogledov

Zvezdnico na rdeči preprogi spremljali moški na povodcih

Bizarno Instagram
Mnogi so to potezo označili za seksistično …

Znana ameriška starleta, Youtuberka, vizažistka in model Nikita Dragun je na rdečo preprogo glasbenih nagrad VMA pripeljala ne le enega, temveč kar tri najete spremljevalce. Prav vse poglede pa je pritegnila s tem, ko je na pol gole mišičnjake pripela na povodce, da so se po preprogi za njo plazili po vseh štirih. 

Pozornost je vsekakor dobila, tako pa je na Instagramu označila svojo potezo, za katero so mnogi mnenja, da je seksistična. "Želim si, da bi mlajši sebi lahko povedala, da bom nekoč hodila po rdeči preprogi nagrad VMA in da je povsem v redu imeti velike sanje, ne glede na to, kaj pravijo drugi. S tem so se mi res izpolnile sanje. Kot majhen fantek sem odraščala v Springfieldu, v Virginiji, danes pa sem velika punca, ki živi hollywoodske sanje. 'Zakaj je ona na nagradah VMA?' Zato, ker sem poredna pras***, zato. Vem, da imajo vsi veliko za povedati o mojem videzu in vesela sem, da je tako. Želela sem pokazati moč žensk. Ljudje so se ob tem počutili nelagodno, nekateri bi morda rekli, da gre za seksizem. A seksizem je predsodek plus moč. Moški so dominantni spol z močjo in čas je, da jim ženske to moč vzamejo nazaj," je zapisala Nikita, ki vedno odprto govori o svoji spremembi spola. 

Ideja sicer ni nova, z dvema ženskama na povodcih se je leta 2003 po rdeči preprogi sprehodil že kontroverzni raper Snoop Dogg

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

i wish i could’ve told my younger self i would be walking down the #vmas red carpet and that it’s okay to dream big despite what everyone says. this has truly been a dream come true. growing up a little boy in springfield virginia to now a big girl living her hollywood dreams! “why is she at the VMAs” because i’m a bad bitch that’s why. i know everyone has had plenty to say about my look but i’m glad. i wanted to make a statement on the power of the woman. it makes people uncomfortable and some might say ReVeRse SeXisM... but sexism is prejudice + power. men are the dominant gender with power... and it’s time women take back that power. xoxo Nikita Dragun

A post shared by Mother of Draguns (@nikita_dragun) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

“hiring” one boyfriend didn’t exactly work out the first time... so this time i hired 3 🐩 @mtv #vmas

A post shared by Mother of Draguns (@nikita_dragun) on

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice