Magazin > Bizarno
7530 ogledov

Kaj pravite? Ko sta se zaljubila, je imela ona 16 let, on pa 58!

Bizarno Style.Over.Net
Med njima je kar 42 let razlike ...

Poljakinja Urszula Grzelak je stara 19 let. Pred tremi leti je odpotovala v Veliko Britanijo na obisk sorodnikov, kjer je spoznala ljubezen svojega življenja, prodajnega svetovalca Nigella Thorpeja z Oxforda, ki je bil takrat star 58 let. Urszula meni, da sta podobna kateremu koli drugemu paru kljub starostni razliki 42 let.

Njuna zgodba se je začela na večerji pri Urszulini teti, kjer je bil tudi Nigel. Čez dva tedna se je partner Urszuline tete razjezil, zato sta odšli do Nigela, da bi tam preživele preostanek Ursulinih počitnic. Najstnica je hitro ugotovila, da je zaljubljena v Nigela in nekega večera se je odločila, da mu to prizna. Priznala je, da je bila z njim kar malo obsedena.

Nigel je bil nad razkritjem šokiran in je povedal Urszuli, da potrebuje čas za razmislek. Nekaj dni kasneje jo je odpeljal na letališče, kjer jo je objel in poljubil ter priznal, da ima do nje enake občutke. Ko se je vrnila na Poljsko, je komaj čakala, da staršem pove o svoji novi ljubezni. Starši pa niso bili navdušeni in so jo poskušali ločiti od Nigela tako, da so ji vzeli telefon in dostop do spleta.

"Ni jima uspelo, še najprej sva bila z Nigelom v stikih in najina čustva so bila vedno močnejša," je razkrila. Ko je končala srednjo šolo, se je preselila k Nigelu v Veliko Britanijo. Njeni starši so se z razmerjem sprijaznili in zdaj ju podpirajo, saj so videli, kako je srečna, Nigel pa jih je tudi že obiskal na domu. Čeprav so starši sprejeli to nenavadno razmerje, pa tega ne morejo trditi za druge, saj se jima pogosto smejijo in nanju gledajo z začudenjem.

S kako zlobnimi jeziki se spopadata, pa preberite TUKAJ

Komentarjev 1
  • Majazmaja 09:18 28.avgust 2019.

    Članek je napisan tako, kot 8-letniki pišejo spise ... Mogoče je pa to pisal 8-letnik?

Sorodne novice