Magazin > Bizarno
26720 ogledov

Sanjski moški: Ojoj, ta kandidatka se je osmešila pred celim svetom!

Bizarno YouTube
V Avstraliji se mladenke trenutno potegujejo za postavnega astrofizika.

V Avstraliji se dekleta v resničnostnem šovu trenutno ne borijo za postavne kmete, tako kot pri nas, pač za očarljivega 31-letnega astrofizika Matta Agnewa, ki je profesor na univerzi v Melbournu. Matt je že v enem izmed prvih delov šova s svojo reakcijo postal spletna senzacija.

Ko ga je kandidatka Abbie (23) vprašala, s čim se ukvarja, ji je odgovoril, da je astrofizik, a ker njegovega odgovora očitno ni razumela ali pa ga je slabo slišala, mu je na to odgovorila, da je ona dvojčica. Njegov izraz na obrazu je osvojil svet. Matt ni mogel skriti, da ga je njen komentar presenetil in zmedel, a se je le uspel zbrati in ji odgovoril, da je sam lev. Njegov izraz si poglejte v videu. Kljub presenečenju, je zadevo kar dobro izpeljal, kako pa bi reagirali vi?

Matt je sicer povedal, da je na svojo kariero zelo ponosen in da si kot astrofizik prizadeva odkriti planet, na katerem bodo lahko živele bodoče generacije, a da se na koncu dneva ne more objemati s svojim doktoratom. V šov je prišel po ljubezen svojega življenja, s katero si želi ustvariti družino. 

Nova knjižna uspešnica: Žena ima vedno prav

 

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice