Magazin > Bizarno
25530 ogledov

Razkrila, kakšno je spolno življenje s 53 let starejšim Milojkom

Milojko Božić Facebook
Eden najbolj razvpitih srbskih parov ta hip sta 21-letna Milijana in 74-letni Milojko.

Vprašanje, ki je zanimalo vse, namreč, kako živahen je par, med katerima je kar 53 let starostne razlike, med rjuhami? 21-letna Milijana Bogdanović je utišala zlobne govorice s tem, ko je povedala, da je 74-letni Milojko Božić v postelji pravi žrebec. 

"Seksava skoraj vsak dan, v tem ne vidim nič čudnega. Delava vse, kar dela vsak zaljubljen par, leta niso ovira. Glede na to, da je Milojko v decembru prestal operacija na srcu, sem med seksom malo bolj pazljiva, da ne gre čez svoje meje. Drugače pa je v postelji pravi mladenič, ne potrebuje nikakršne viagre. Sicer ne vem, kakšni so mladeniči, ker sem vedno bila s starejšimi. Pri Milojku mi je všeč, da je izkušen, a še vedno je njegova lepota na prvem mestu," je razkrila Milijana.

Par v septembru načrtuje poroko, še pred tem pa se bosta podala v resničnostni šov Parovi ali Zadruga. Milijana pravi, da obstaja tudi možnost, da se v šov poda sama in da jo Milojko pri tem podpira, a ga vseeno ne bi rada pustila samega. Ali je mladenka z njim samo zaradi denarja, pa preberite tukaj.

 

Komentarjev 2
  • matej817 11:16 21.marec 2019.

    Gerontofilija je ekstremna spolna deviacija, kjer si mlad človek zaželi seksa s starcem ali starko. Vir

  • tomaz 11:45 20.marec 2019.

    Denar sveta vladar..kar se pa spolnosti tiče v teh letih, se pa tako ali tako ve.....kako že gre tisto, včasih sem imel k.... za dve kože, danes mam pa kože za dva k.....

Sorodne novice