Magazin > Bizarno
27186 ogledov

Mladi Prešiček z vročo Slovenko na Krvavcu smučal v kopalkah

Krvavec Instagram
Če bo to počela še naprej, bo stopila ves sneg!

Ste že slišali za vlog Neki Neki, ki ga ustvarjata Maja Pinterič in Lovro Prešiček? Tudi mi ne, dokler nista odvrgla oblačil in na Krvavcu smučala v samih kopalkah. Maja je bila s svojo manekensko postavo in bujnim oprsjem prava paša za vse smučarje. Še dobro, da se kdo ni zaletel v kakšno smreko!

Bizarno Magazin Na tej fotografiji ne poljublja dedek vnukinje, ampak mož ženo!

"Šla sva na Krvavec in tam počela najbolj nore izzive, ki ste nam jih zadali tudi vi! Prodajala sva kepe, smučala 'rikverc' in izpolnila celo 'vročo' kazen … Smučala sva ZGOLJ V KOPALKAH! Pogledov mimoidočih je bilo ogromno, zato upava, da vam bo video všeč in se je vse skupi splačal," sta zapisala pod videom, ki je po Majini zaslugi vsekakor vreden ogleda. V kopalke se obleče po enajsti minuti. 

Maja in Lovro nista par, temveč prijatelja, ki skupaj vlogata že sedem mesecev. Lovro je sicer glasbenik, ki študira na Fakulteti za medije, nekoč je kot študent delal na Ministrstvu za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti, danes pa je vodja pisarne Tenis Slovenija. Maja je študentka na Fakulteti za družbene vede in članica folklorne skupine Brežice. Seveda nismo mogli mimo vprašanja, ali je Lovro v sorodu z nekdanjim kulturnim ministrom Dejanom Prešičkom. Je, vendar v daljnem. 

Radio Magazin Slovenski radio: Zaprosil jo je v etru, ona pa razkrila, da ima drugega

Za vse radovedneže, Maja je že zasedena, Lovro pa je samski. 
 

Komentarjev 15
  • Avatar Maja Kajza
    marelica 21:31 01.marec 2019.

    kdor nima nic v glavi se slece in opozori nase...eksibicionizem v kopalkah me ne zanima.

  • igorgeus 13:05 26.februar 2019.

    On ni smucal v kopalkah, ker je imel gate spodaj

  • Igor Jurše 09:09 26.februar 2019.

    Ubogi Dejan,udarec za udarcem.

Sorodne novice