Magazin > Bizarno
14661 ogledov

O tej ljubezni govori cela Srbija!

milijana Facebook
On je 53 let starejši od nje!

Zaljubljenca iz Srbije, Milojka Božića iz naselja Pilatovići in Milijano Bogdanović iz naselja Lučani, loči 53 let, kar ju prav nič ne moti. On je star 74 let, ona 21. Sta zaročena in kmalu nameravata stopiti pred oltar.

Ko se je Milijana rodila, je bil njen zaročenec že upokojen. Celo življenje je delal v Beogradu, po upokojitvi pa se je vrnil v rodno vas, kjer je srečal ljubezen svojega življenja. Sreče pa jima ne privoščijo vsi. Mladenka se mora namreč braniti obtožb, da je s 74-letnikom iz finančnih razlogov. "Vsi pravijo, da sem z njim zaradi denarja, a midva živiva od 400 evrov,“ je izjavila 21-letnica in dodala, da bo poroka 7. septembra.

Po operaciji se je rodila velika ljubezen

"Najprej me je pritegnil njegov videz. Ne maram mladih fantov, že od nekdaj me privlačijo starejši. Za svoja leta je res videti odlično. Ne zanima me, kaj drugi mislijo in govorijo. Poznam ga vse življenje, sosedi smo. K njemu sem prihajala, ko je bil bolan in takrat se je rodila najina ljubezen.“

Milijana je tudi razložila, da sta se začela z Milojkom družiti, ko ji je bilo 17 ali 18 let. "Najprej sem se jaz malo zaljubila, nato on. Kakšno leto sva bila v zvezi. Ko sva se sprehajala, so naju vsi opazovali. Bilo je čudno. Nato sva se razšla, ne vem, zakaj. Oba sva se zavila v molk. Nato je moral na operacijo srca. Nikogar ni imel, ki bi mu pomagal. Ponudila sem mu svojo pomoč, čisto prijateljsko. Nisem zdržala v njegovi bližini in rodila se je velika ljubezen,“ je še povedala za Kurir.

Milojko se strinja z vsem, kar pravi njegova mlada zaročenka. Povedal je tudi, da ne more verjeti, da se mu je pri teh letih spet nasmehnila ljubezenska sreča. "Kdo bi si mislil. Pritegnili sta me njena dobrota in lepota,“ je še dejal 74-letnik.

Par sanja o družini, o tem, koliko otrok bosta imela, pa se še nista dogovorila.

 

Komentarjev 3
  • Avatar Nefilimma
    Nefilimma 00:26 20.marec 2019.

    Želite najti žensko za eno noč? Dobrodošli v == >> www.3xDate.top

  • milovan 15:39 19.marec 2019.

    Vsaka podobnost nase Melanije je zgolj nakljucna. Al pa ne? Samo da je 'Srbin' pravi kerlc!!

  • Albatroz 13:01 19.marec 2019.

    eni si še grše partnerje izbirajo za dobro penzijo, saj trenutni denar pa res nesme biti glaven če imaš čez nekaj časa vse.