Magazin > Bizarno
4827 ogledov

Takšna stanja so nekoč zdravili z vibratorjem

Vibrator Svet užitka
Ena najbolj popularnih erotičnih igračk se je sprva uporabljala kot zdravilo proti histeričnim izpadom.

Če ga uporabljate ali ne, vam je vibrator zagotovo znana erotična igračka, ki pa so jo uporabljali že v 19. stoletju, a v medicinske namene. Njegova naloga je bila masaža medeničnega dna, s pomočjo katere so v viktorijanskih časih zdravili histerične napade. Verjeli so namreč, da bo tovrstna masaža, ki vodi do orgazma, pozdravila ženske.

Baterijska reja kokoši Magazin Bizarne reči, ki so jih Slovenci pošiljali v tujino

Oglas iz tistih časov je vibrator propagiral kot krepilo za živce, ki pozitivno vpliva na ten in lasišče ter na naraven način spodbuja cirkulacijo. Da bo rezultat kar se da učinkovit, so njegovo uporabo priporočali po kopanju ali telovadbi in celo trdili, da pomaga pri več kot 200 boleznih, med drugim tudi proti slabemu sluhu, paralizi in nespečnosti.  
poljub Terapevti Zdravje Zato ženskam ni do seksa

Danes poznamo nešteto oblik in barv vibratorjev, ki pa jih več ne uporabljamo v medicinske namene, temveč kot erotično igračko. Sami ali v paru. Nekatere raziskave pa so celo danes dokazale, da so ljudje, ki uporabljajo erotične igračke, bolj zdravi, tako psihično kot fizično, še piše portal Miss7. 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice