Magazin > Odnosi in prosti čas
16050 ogledov

Vroči položaji, med katerimi boste porabili največ kalorij

seks, kavbojka
1/7
Dezzen
Posteljne aktivnosti so lahko tudi učinkovita telovadba.

Ste že slišali za seks dieto? To ne pomeni, da se odpoveste spolnim užitkom, temveč ravno obratno. S pomočjo vročih aktivnosti hujšate. Med spolnim odnosom, ki traja 30 minut lahko pokurite kar 350 kalorij, kar je primerljivo s 30 do 40 minutami tekaškega treninga. Kalorij pa ne trošite le v ekstremnih seksualnih pozah, temveč tudi v povsem običajnih, kot je misijonarski položaj in položaj jahačice. Moški v misijonarskem položaju v eni minuti pokurijo 40 kalorij, ženske pa v položaju jahačice 49 kalorij. 

moški, postelja, pornografija Študija Magazin Če gledate filme za odrasle, lahko ogrozite zdravje svoje partnerke

Pri kurjenju kalorij pa je uspešen tudi oralni seks. Pasivni uživač med oralnim seksom porabi 37 kalorij, aktivni pa kar do 150. Prav tako pa je pri hujšanju zelo učinkovit tudi seks v vodi, ob katerem lahko izgubimo kar 54 kalorij na minuto, piše portal Miss7. Pri kurjenju kalorij pa niso učinkoviti le meseni užitki, temveč tudi poljubi. Med poljubljanjem lahko v minuti izgubite kar 20 kalorij, v času ljubljenja pa je aktivnih 38 obraznih mišic, kar pripomore tudi k naravnem obraznem liftingu!

poljub Terapevti Zdravje Zato ženskam ni do seksa

Za popolno postavo in svež videz torej ne potrebujete karte za fitnes, tekaških čevljev, kolesa, krem ali posegov, le ljubljeno osebo in obilo užitka. Nekaj položajev, s katerimi kurite tudi kalorije, ne le drug drugega, najdete v galeriji. 

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.