Magazin > Odnosi in prosti čas
5838 ogledov

To so dobri pokazatelji, da bo vaš zakon trajen

hoja par zakonca obala plaža morje sprehod Shutterstock
Če je v vajini zvezi prisotnih vseh teh pet "pravil", sta na dobri poti, da bosta še dolgo skupaj.

Spoštujeta medosebne razlike
Ko pari o medosebnih razlikah govorijo kot o izzivih in ne o katastrofi, je to dober kazalec za uspešno in dolgotrajno zvezo. Dobro se zavedata, da sta si različna, tako kot smo si vsi, a to spoštujeta, sprejemata in ne poskušata spreminjati drug drugega, temveč uživata v vajini raznolikosti, piše portal 24sata. 

Ne obujata preteklosti
Ne glede na to, s kom je bil nekoč v zvezi vaš partner, mu njegove preteklosti ne očitate. Do partnerja ne pristopate, kot da o njem že vse veste, temveč z veliko mero radovednosti, kaj novega in razburljivega o sebi in svetu vam bo predstavil danes. 

Žalost - fotografija je simbolična Magazin Izpoved bralca: Zaradi teh napak izgubil ljubezen svojega življenja

Drug drugemu sta na prvem mestu
Ne razmišljate v ednini, temveč dvojini. V zvezi vam je na prvem mestu medosebno razumevanje, varnost in spoštovanje. Partnerji v trdni zvezi dajo drug drugemu jasno vedeti, da se cenijo in na prvo mesto postavljajo skupne cilje.

Vajin odnos je poln spoštovanja
O stvareh, tudi neprijetnih, se pogovarjata na miren in odprt način. K pogovoru pristopita na način, da o partnerju želite izvedeti nekaj novega in razumeti njegovo razmišljanje, ne pa z načinom, da bi potrdili svoj prav. Spoštujeta razilke in se zavedata, da sta kot tim močnejša.

V prvi vrsti sta najboljša prijatelja
Zveze, ki temeljijo na globokem prijateljstvu, so veliko bolj trdne. Če sta v prvi vrsti prijatelja, ki uživata v preživljanju skupnega časa, sta na dobri poti, da bo vajina zveza trajala. Saj bosta prijateljsko spoštovanje in razumevanje prisotna tudi takrat, kadar se ne bosta strinjala. 

ljubezen Magazin Vas ljubi ali mu je pomembna le zabava v postelji?

 

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice