Magazin > Odnosi in prosti čas
5930 ogledov

Čudežno preživel do rojstva svojih dvojčkov

Dvojčka Profimedias
Napovedali so mu, da ne bo dočakal rojstva sinov, a je bila njegova odločenost in želja večja.

Jennifer in Justin Hanks sta bila poročena komaj dva meseca, ko sta prejela novico, ki je za vedno spremenila njuni življenji. Justinu so leta 2013 namreč diagnosticirali raka na modih, a par je bil odločen, da ju to ne bo odvrnilo od načrtovanja družine. 

zakonca Romantično Magazin Po sedemdesetih letih zakona umrla z roko v roki

Odločena, da bosta po Justinovi operaciji in okrevanju živela normalno življenje, sta se odločila za umetno oploditev in leta 2017 končno dočakala veselo novico. Jennifer je pričakovala dvojčka in kljub temu, da so bile za Justinom kar tri operacije in številne kemoterapije, se je za svojo nosečnico maksimalno trudil. Ko pa je bila Jen v sedmem mesecu nosečnosti, se je soprogovo stanje tako poslabšalo, da so bili zdravniki prepričani, da ne bo doživel rojstva dvojčkov. 

Gregor Čušin Vzdržnost Magazin Naš igralec na prvo noč z ženo čakal kar osem let

A zgodil se je čudež in Justin je 18. aprila 2018 dočakal rojstvo dvojčkov, Everetta in Marshala. Vendar v očetovstvu žal ni užival dolgo, saj je tri mesece kasneje, 7. julija, umrl v spanju. "Čeprav smo vedeli, da je bolan, nas je šokiralo. A vesela sem, da sva se odločila za družino. Sedaj imam ta dva fanta, ki me držita pokonci in me silita, da grem v življenju naprej," je reviji People zaupala Jen. 

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice