Magazin > Odnosi in prosti čas
8475 ogledov

Danes "trčita" Mars in Uran: Velike življenjske spremembe in spori

planet Mars
Te teden bodite še posebej previdni!

Danes bosta Mars in Uran združila moči v znaku ovna. Planet Mars v astrološkem smislu prinaša nagonsko, fizično naravo in simbolizira sposobnost dokazovanja in vsiljevanja naše volje drugim. Uran pa prinaša nenadne dogodke in predstavlja višjo silo. Združenje teh dveh planetov se zgodi zelo redko in prinaša niz nepričakovanih dogodkov, na katere ne moramo vplivati, piše portal Miss7. 

Gregor Čušin Vzdržnost Magazin Naš igralec na prvo noč z ženo čakal kar osem let

Srečanje Marsa in Urana bo v nas zanetilo željo, da potegnemo črto čez dosedanje odnose in se osvobodimo vseh situacij, ki nam povzročajo stres in nas izčrpavajo. Uveljavljanje lastne volje in upori ne bodo redki. Ognjeni oven je po naravi impulziven, agresiven in nestrpen, kar lahko privede do sporov in rizičnih situacij, zato je k odnosom in spremembam, ki jih želimo narediti, potrebno pristopiti pazljivo. 

Stres na delovnem mestu Magazin Če se vam dogaja to, je čas, da razmislite o odpovedi

V tem tednu bomo potrebovali veliko miru, kar bo zaradi položaja planetov skoraj neizvedljivo. Vendar lahko to obrnemo v svoj prid in sprejmemo odločitve, ki v nas vrejo že dlje časa. Pa naj gre za realizacijo novega projekta, reorganizacijo ali prekinitev slabega odnosa. Naj se konča, kar bi se moralo že davno. A v te odločitve se nikar ne podajte naglo, temveč po tehtnem premisleku. 

 

Komentarjev 1
  • Amelie_Downes 10:01 14.februar 2019.

    Google zdaj plačuje $ 526 do $ 937 vsake tri dni za delo na spletu od doma. To delo sem se pridružil pred mesecem dni in v prvem mesecu tega dela sem zaslužil 27.492 $. To delo je res neverjetno ...prikaži več in mi daje vsak dan odličen dohodek s krajšim delovnim časom. Vsaka oseba lahko zdaj na tej spletnii stranii z lahkoto dobi več dohodka >>>>>>>>>>>>>>>>>>>> www.WebJob98.Com

Sorodne novice