Magazin > Horoskop in Numerologija
3250 ogledov

Dnevni horoskop za sredo, 6. februarja 2019

astrologija, horoskopi
Kaj vas čaka v sredo?

OVEN
Splošno: 

Umetniki boste danes končno prišli na svoj račun, kajti lahko pričakujete naval navdiha in izjemnih zamisli. Poskrbite, da boste imeli ob sebi pisalo in list papirja, zapišite jih in uporabite. Tisti, ki se že dolgo trudite izdati knjigo ali pripraviti razstavo svojih slik, sedaj lahko pričakujete uspeh in podporo vplivnih ljudi, ki vam bodo to omogočili.

Ljubezen
Odnos s partnerjem ne bo pretirano zanimiv, občasno vam bo tudi dolgčas. Bodite previdni, da v navalu besa ali jeze ne boste ranili njegovih čustev. Proti večeru pa se bodo tudi v vas prebudila čustva in za partnerja boste začeli kazati posebno zanimanje. Uživali boste v njegovi družbi, kar pa bo pripomoglo k temu, da se boste pokazali v najboljši luči. 

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 5

BIK
Splošno:

Spoznavali boste nove ljudi, predvsem tujce ali pa tiste, ki se ukvarjajo z odnosi z javnostmi, trženjem in založništvom. Ustvarite stike, povezave in sodelujte z njimi, četudi to ni vaša sfera delovanja ali zanimanja. Dolgoročno vam bodo ti stiki prišli zelo prav, še posebej če boste s svojim poslom kdaj želeli prodreti v tujino in ga razširiti na tuje trge.

Ljubezen:
Vaš partner postaja vse bolj uspešen, vi pa se počutite vse bolj zapostavljeno. Ko boste zabavo in sprostitev poiskali v krogu prijateljev, boste s tem zbudili njegovo ljubosumje in nezaupanje. Vedite, da vajini kriteriji niso enaki. To, kar je v vaših očeh le dobra zabava, je za njega prevara. Zaradi tega sami sebi postavite jasne meje. 

Ljubezen: 2
Služba: 4
Zdravje: 5

DVOJČKA
Splošno:

Danes se boste morali postaviti v vlogo učitelja, saj boste morali nekoga nekaj naučiti, prenesti svoje znanje in sposobnosti ali pa nadzirati potek določenega delovanja. Morda boste morali prenesti svoje naloge in obveznosti na mlajše kolege, saj se boste morali vi lotiti bolj zahtevne in odgovorne funkcije. Jasno začrtajte meje in ne odstopite od svojih zahtev.

Ljubezen:
Vaš partner je vaš najboljši prijatelj in velika podpora. Morda občasno pomislite, da v vajini zvezi ni strasti, toda presenetila vas bo moč njegovih čustev in njegova predanost. Pazite, kako se boste odzvali, ko vam bo zaupal svojo željo po otrocih. Sprejmite to zelo resno in se ne igrajte z njegovimi čustvi.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 5

RAK
Splošno:

Odločali se boste med dvema stvarema, obe bosta enako pomembni, vi pa boste v precepu in dvomih. Zapišite prednosti in slabosti obeh zadev na list papirja in se na podlagi tega odločite. Razmislite o možnih posledicah, izgubi ali morebitnem dobičku. Kaj bi vam prinesla ena in kaj druga? Take odločitve niso lahke, vendar z njimi rastemo.

Ljubezen
Vaš partner je poln velikih načrtov in zanosa, medtem pa se vi komaj kosate z vsakodnevnimi življenjskimi težavami. Veste, da je močnejši in prodornejši od vas, zato mu prepustite vodilno vlogo. Sedaj izpolnjuje svoje želje in pogumno stopa proti uspehu. Sledite mu pri njegovih načrtih in počutili se boste bolje.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 5

LEV
Splošno:

Veliko se boste ukvarjali s svojim domovanjem, morda boste preurejali ali pa razmišljali o nakupu novega. Tisti, ki še vedno živite pri starših, boste začeli resno razmišljati o osamosvojitvi in samostojnem življenju, čeprav to pomeni plačevanje najemnine in ostalih stroškov. Pobrskajte po oglasih in se odločite za najbolj ugodno ponudbo. 

Ljubezen:
Odnos s partnerjem bo lahko postal dolgočasen ali naporen. Oba boste preživljala težke trenutke v službi. Zaradi tega bosta zelo odtujena in nagnjena k prepirom. Večerne ure bodo vrnile stari sijaj, veliko se bosta pogovarjala in skupaj reševala vse tisto, kar vaju bremeni. Ne iščite prevelike svobode in občasno se zaradi ljubezni do njega tudi žrtvujte.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 5

DEVICA
Splošno:

Načrtovati boste začeli zanimiv podvig, kar bo presenetilo vse okoli vas, saj vas še nikoli niso videli v vlogi organizatorja. Dobro preučite vse podrobnosti in se pripravite na pravo doživetje. Sodelavci in prijatelji bodo navdušeni, vi pa boste ponosni nase, saj vam bo celotna zadeva popolnoma uspela. 

Ljubezen
Svojega partnerja občudujete zaradi njegovih sposobnosti, občasno pa vas tudi jezi, predvsem zaradi svojih preveč staromodnih pogledov. Verjetno se boste znašli v skušnjavi, da bi preverili njegovo potrpežljivost, toda bodite previdni. Ne pozablja in ne odpušča hitro, še posebej če se počuti ogroženega.

Ljubezen: 3
Služba: 6
Zdravje: 5

TEHTNICA
Splošno:

Negovali boste dobre prijateljske in sosedske odnose. Z njimi se boste družili dolgo v noč, klepetali boste in izmenjavali zamisli. Mnogi boste sosede spoznali v drugačni luči, odkrili boste njihove prijetne lastnosti in se končno dogovorili glede določene stanovanjske težave, ki vas že dolgo muči. Prepričali se boste, da se da z njimi tudi razumsko in pozitivno dogovoriti. 

Ljubezen:
V vajinem odnosu se vsak posebej, na svoj način spopada s svojimi težavami, toda vi vedno povlečete krajši konec. Zelo ste obremenjeni, ker ne morete tako kot vaš partner enostavno pozabiti na vse in se sprostiti. Dovolite mu, da vas nauči, kaj je pravzaprav pomembno in zaradi česa se je treba jeziti.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 3

ŠKORPIJON
Splošno:

Spustili boste svoja pričakovanja in zahteve, saj boste pravočasno spoznali, da zidate gradove v oblakih in da ne boste mogli uresničiti vsega, kar ste si zamislili. Nekatere cilje in želje prestavite na bolj ugoden čas, ko boste imeli več moči in časa za njihovo reševanje. Sedaj ste enostavno prezaposleni in ne morete biti na več mestih hkrati.

Ljubezen:
Za vašega partnerja ste preveč temperamentni in vse težje vas dohaja. Želi izpolniti vse vaše materialne želje, kar pa mu ne pušča dovolj moči za to, da bi se posvetil še vam. Če želite ostati srečni in zadovoljni z njim, potem boste morali pokazati več razumevanja za njegove težave. V vsakem primeru pa je med vama veliko topline in strasti.

Ljubezen: 5
Služba: 3
Zdravje: 5

STRELEC
Splošno:

Danes bo pravi dan za zaključke, torej prenehajte z odlašanjem in končajte vse začete posle in naloge. Čeprav vam bo to vzelo veliko časa, nima smisla več prelagati obveznosti na druge dni, kajti slej ko prej se boste tega morali lotiti. Nakopičilo se vam je kar precej stvari. Prenehajte z izgovori in se lotite dela.

Ljubezen:
Vajina zveza se bo dodatno učvrstila, saj vam bo vaš partner nudil dovolj svobode in podpore. Presenetil vas bo s svojo sposobnostjo razumevanja vašega sveta, obenem pa vam bo dal tudi zelo dobre praktične nasvete. V njegovi družbi vam bo vedno udobno. Zaljubljen je v vas, vi pa tudi bolj odkrito pokažite svoja čustva.

Ljubezen: 6
Služba: 3
Zdravje: 5

KOZOROG
Splošno:

Pripravite se, da boste morali po vsej verjetnosti svoj delovni čas še za kakšno urico podaljšati. Prej se boste sprijaznili s tem, lažje boste prenesli naloge in pritisk. Umirite se, globoko dihajte in si občasno privoščite krajši odmor. Z jezo in nervozo ne boste veliko dosegli, zato ohranite svoje živce mirne.

Ljubezen:
Partnerja boste postavili na drugo mesto, kajti ne bo vam dovolj zanimiv, temperamenten in izzivalen. Pogosto se bosta tudi sprla in on bo kazal svojo nepredvidljivost, vi pa svojo premoč. Mogoče ga boste želeli celo prevarati, toda pazite. Težko se bosta uskladila, kar bo danes postalo boleče vidno.

Ljubezen: 2
Služba: 3
Zdravje: 2

VODNAR
Splošno:

Poslovne skrbi se bodo nadaljevale, zato boste nezadovoljni in nesrečni. Ne bodite preveč ponosni, ampak se raje obrnite po pomoč in dovolite drugim, da vam pomagajo. Z dolgoročnimi projekti ne smete več odlašati, saj vam bo zmanjkalo časa in denarja. Poskušajte dobiti vlagatelja ali sponzorja, ki vam bo pomagal vsaj pri financah.

Ljubezen:
Vaš partner bo uničeval skladnost in razumevanje v vajini zvezi. Ne bo imel veliko časa za vaju, saj bo bolj pozoren na svoje poslovne ambicije, v prostih trenutkih pa bo preveč napet ali nerazpoložen. Želeli boste več pozornosti. Toda vajina zveza je ne glede na vse kritične trenutke še vedno nezlomljiva.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 5

RIBI
Splošno:

Obogatite svoj dom s kakšnim novim kosom pohištva ali pa ga prepleskajte v bolj živahne barve. Videli boste, da se boste v njem zagotovo bolje počutili in z veseljem se boste vračali vanj. Lahko okvirite tudi stare družinske fotografije ali pa slike, ki so jih vaši otroci nekdaj risali in jih obesite na stene. Kakorkoli že, svojemu domu dajte nek svoj osebni pečat.

Ljubezen:
Navajeni ste na gotovost in rutino. Partner popravlja vse vaše napake in vas zadržuje v resničnem svetu. Poročeni in tisti, ki živite skupaj, boste imeli nekaj težav pri organizaciji družinskega življenja, kar vam bo črpalo moč. Občasno se boste na partnerja tudi razjezili, saj boste dobili občutek, da v odnosu vi nosite večje breme.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 4

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.