Magazin > Bizarno
4146 ogledov

Prijateljica jo je nagovorila, da zapelje njenega sina, zgodilo se je nepričakovano!

ljubezen
Spoznala ga je, ko mu je bilo le petnajst let!

Lauren Gore in Sara Shulver sta najboljši prijateljici in obe mamici samohranilki, zato sta pogosto preživljali čas skupaj. Lauren ima štiri otroke, Sara pa šest, med njimi tudi najstarejšega Ryana, na katerega je Lauren gledala kot na svojega sina, dokler se ni zgodilo tole. "Ryana nekaj časa nisem videla, ker se je šolal druge, a ko se je vrnil domov in se zaposlil v mehanični delavnici, je bil videti ves odrasel in prav postaven. Ko sem Sari nekega dne potožila, da si ne želim biti več samska, mi je namignila, da sem všeč Ryanu in da bi lahko šla z njim na zmenek. Mislila sem, da se šali, saj mu je bilo takrat 17 let, meni pa 33. Le dve leti je starejši od mojega najstarejšega sina. Vedela sem, da je Sara svoje otroke lepo vzgojila in da je Ryan krasen fant, in s časom, ko sem videla, da misli resno in da Sara nima nič proti, sem privolila v zmenek," je bizarno zgodbo zaupala Lauren.

"Sprva mi je bilo nelagodno, bala sem se, kaj bodo rekli ljudje, a ko sva se začela vse več pogovarjati, sem odkrila, da sva si zelo podobna," je razkrila. Leta 2016 jo je Ryan nato tudi zaročil, leta 2018 pa se je preselil v njeno hišo. "Zelo dobro se razume z vsemi mojimi otroci, najbolj pomembno pa je to, da sva s Saro še vedno najboljši prijateljici, celo svetuje mi, kadar se z Ryanom sporečeva. Čeprav me je na začetku zelo skrbelo, kako bodo na mojo zvezo z najstnikom gledali ostali, je sedaj cela družina presrečna, da sva skupaj," je povedala Lauren, ki je kasneje hudo zbolela, a ji je njen dragi tudi v težkih časih ostal zvest in ji pomagal. "Veliko sva govorila o otrocih, a Ryan pravi, da si jih ne želi, da so mu povsem dovolj moji in njegovih pet bratov in sester. Seveda razumem, da si bo morda kdaj zaželel svojih otrok, a zaenkrat se s tem ne obremenjujeva," dodaja Lauren.  

Nova knjižna uspešnica: Žena ima vedno prav
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice