Magazin > Bizarno
14626 ogledov

Zgrešila sobo in spala s popolnim neznancem, misleč, da je njen mož

seks Žurnal24 main
Si predstavljate?

Ženska, ki si je na spletnem portalu Reddit nadela ime Marta, je razkrila, kako bizarno izkušnjo je doživela na počitnicah z možem. "Ker nimava otrok, si z možem vsako leto izbereva hedonistično počitniško destinacijo, kjer ne manjka zabave, dobre družbe, alkohol pa teče v potokih. Pred dvema letoma sva tako počitnikovala na enem izmed grških otokov. Kot vsak večer sva uživala na terasi, a ker je moža nekaj zvilo, je v sobo odšel pred mano, jaz pa sem ostala še na eni pijači. Ker sta se mi pridružila dva postavna Grka, jih je steklo malo več, in preden bi stvar ušla izpod nadzora, sem se odločila, da odidem v sobo," je zapisala Marta.

Nič nenavadnega, če se zgodba ne bi zapletla … "Odšla sem v dvigalo, v tretje nadstropje in zavila levo, kjer je bila najina soba. Prišla sem do priprtih vrat, kar se mi zaradi opitosti ni zdelo nič nenavadnega. V temi sem slekla oblačila in se ulegla zraven moža, ki je bil povsem tiho. Njegovo razgreto telo me je vzburilo in bila sva pripravljena na akcijo. Nekaj stvari mi je bilo nenavadnih, a se nisem ozirala na to in glasno uživala. Nekaj trenutkov po odnosu pa mi zazvoni telefon. Klical me je mož. Mislila sem, da me bo zadela kap, moški zraven mene pa se je le neumno nasmihal. Pobrala sem svoje stvari in odšla v najino, sosednjo, sobo. Možu sem rekla, da je spodaj igral odličen band in sem se zato zadržala, mož pa je potožil, da zaradi vročih igric v sosednji sobi ni mogel spati. Skoraj sem padla v nezavest," je neverjetno počitniško zgodbo bralcem Reddita zaupala Marta. 

Nova knjižna uspešnica: Žena ima vedno prav

  

Komentarjev 4
  • anton55 21:55 16.avgust 2019.

    In potem jo je še on nabrisal.Ženski itak nikoli dosti.

  • Sienna_Lowrie 15:34 10.junij 2019.

    Google je plačal za vsak teden dela na spletu od doma 5000 do 8000 evrov. Prvi teden zaslužim 7286 evrov od Googla in sem redni študent in delam 2 uri na dan v prostem času. vsaka oseba se lahko pridruži ...prikaži več temu delu in začne zaslužitii ss tem, da sledi tej strani. ...... ➤➤➤➤➤➤➤ www.WebJob98.Com

  • e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 22:21 09.junij 2019.

    Baba pjana ,rit prodana!

Sorodne novice