Magazin > Odnosi in prosti čas
1816 ogledov

Teh 5 stvari se lahko vsaka ženska nauči od prostitutke

Orgazem Profimedias
Naš odnos do seksa je zagotovo dualen, še posebej, ko pomislimo na ženske sumljive ‘sorte’ oziroma na prijateljice noči. Zakaj moški hodijo k njim in česa si od njih želijo?

Ko ženske izvejo, da je njihov moški obiskal prostitutko, se zgodi naslednje: a) naredijo se neumne in nevedne, b) zahtevajo ločitev… ali pa c) se skušajo pozanimati, kaj je tisto, kar zna prostitutka ponuditi njihovemu moškemu.

Zakaj hodijo moški k ‘prijateljicam noči’? Ker jim ni treba post festum skrbeti za občutke ženske, s katero so se ‘dali dol’. Ja, moški so sila sebični glede tega. Ločijo med seksom in čustvi, za razliko od nas žensk. Kajpak jim to zamerimo, tudi za nazaj. Poleg tega se pri prostitutkah ne bojijo, da bi se pred njo osramotili zaradi svojih živalskih nagonov, fantazij ter včasih povsem živalskih potreb.
Lahko jim povejo vse o sebi in vedo, da bo zaradi poklicne molčečnosti vse ostalo pri prostitutki, brez širjenja govoric…

Tu je 5 stvari, ki se jih lahko vsaka ženska nauči od prijateljic noči… In tako prepreči, da bi njen partner hodil k njim.

1. Poslušajte ga
Tudi moški jamrajo nad pomanjkanjem pozornosti partnerke. Prostitutkam lahko zaupajo stvari, za katere žena sploh ne ve. Zato ga v prvi fazi predvsem poslušajte, ponudite mu ramo in naj se izpove, kaj ga teži.

2. Zapeljite ga
Moški je preprosto vizualno bitje. Dovolj je osebna urejenost, seksi perilo, manikirani nohti, čista in lepo urejena frizura ter seksi obutev. Ne bodite cenene, oblečite se zapeljivo in okusno, kot to znajo prostitutke najvišjega plačnega ranga. Pričakajte moškega po službi stuširane in oblečene le v seksi spalno haljo, primerno odišavljene. In potem ga glejte, kako se bo penil okoli ust ter niti pomislil ne bo na plačljive usluge!

Učne ure še ni konec. Vse namige najdete na tej povezavi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.