Magazin > VIP
26483 ogledov

Znana voditeljica: "Z možem sva bila v osmih letih intimna le enkrat"

Ulrika Instagram
Je bil to razlog za ločitev?

Švedska TV voditeljica Ulrika Jonsson je po ločitvi za The Sun spregovorila o travmi, ki jo je doživljala v zakonu brez spolnih odnosov. Ulrika (51) se je odločila temu narediti konec in se po enajstih letih ločila od svojega moža Briana Moneta

"Malo pred svojim petdesetim rojstnim dnevom sem razmišljala o tem, da bom morda morala sprejeti to, da nikoli več ne bom seksala. O tem sem razmišljala, ker štiri leta in pol nisem seksala, pred tem pa še štiri leta. V zakonu brez spolnih odnosov sem živela skoraj desetletje. To se mi ni zdelo prav. Zdelo se mi je nenaravno in kot da je tega dela življenja zame konec. Vendar, da bi brez intimnosti živela do konca svojega življenja, se mi je zdela strašna izguba," je bila iskrena voditeljica. 

Ulrika je sicer priznala, da je bil Brian odličen očim njenim trem otrokom iz prejšnjih zvez in tudi briljanten oče njunemu skupnemu sinu, a da je že od nekdaj težko izražal svoja čustva. Povedala je, da sta se v zakonu osredotočala na otroke in tekoče stvari. Vmes se je srečala tudi z menopavzo, a se je v tem obdobju počutila zelo sama, saj si je želela le malo nežnosti in potrditve, da je tudi v zrelih letih še vedno poželjiva, česar od moža ni dobila. 

Za voditeljico je to že tretji razpadli zakon. 

Nova knjižna uspešnica: Žena ima vedno prav
Komentarjev 11
  • Avatar Irgimonsa
    Irgimonsa 01:35 23.maj 2019.

    Ali veš, kje lahko najdeš žensko za eno noč? > > > > www.Sexcoss.Com

  • golčina 22:27 22.maj 2019.

    Če je to za njo tretji propadli zakon, očitno ni problem v moških, ampak v njej sami.

  • Franjo Erman 17:40 22.maj 2019.

    ni bilo dobrososedskih odnosov, sama je kriva

Sorodne novice