Magazin > Odnosi in prosti čas
2316 ogledov

Sedem znakov, da ste v postelji prava bomba!

seks, spolnost
Zagotovo ste se že kdaj vprašale, kakšne se svojim ljubimcem zdite v postelji … Če se do vas obnašajo tako, potem ste zagotovo prava bomba!

Veliko se vas dotika
Če se vas med seksom neprestano grabi za ritko, prsi in druge dele telesa je to jasen znak, da uživa v vajinih igricah in vašem vročem telesu. 

Želi si vas še enkrat
Ne more se vas nasititi in takoj po odnosu si želi še eno rundo. Potem ni dileme, da vam gredo posteljne igrice še kako od rok!

Alysha Clark Nazorni posnetki Šport Vrhunski košarkarici vdrli v telefon: Ukradli fotografije in video seksa

Rad bi preizkusil nove stvari
To ne pomeni, da ga dolgočasite, pač pa je ob vas tako sproščen, da bi skupaj z vami rad preizkusil nove erotične svetove. 

Po seksu flirta z vami
Komaj sta se dobro poslovila, pa vam že pošilja seksi sporočilca. To je zagotovo znak, da se je z vami imel zelooo lepo. 

Ne mora umakniti rok od vas
Še nekaj ur po seksu se vas neprestano dotika, kar pomeni, da mu je seks z vami popolnoma zmešal glavo in da se ne more ločiti od vas. 

Poljub Magazin Če med ljubljenjem počne to, potem je nor na vas!

Zasuje vas s komplimenti
Bolj očitnega namiga ne bi mogli dobiti od tega, da vas neposredno pohvali, kako dobra ste med rjuhami. Verjemite tem komplimentom!

Uživate v seksu z njim
Če v nečem uživamo, smo sproščeni, oddajamo pozitivno energijo in zelo težko bi bilo, da ob vsem tem ne bi užival tudi on. Ni boljšega. kot da drug drugemu enostavno odgovarjata. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice