Magazin > Bizarno
16947 ogledov

Na križarki zaposleni tekmovali, kdo bo spal z več potniki

Križarka
Če si želite razvratne počitnice, sedaj veste …

Plačevanje članom posadke za seks, orgije, kokain pa lažje dosegljiv kot alkohol … Vse to potrjujejo nekdanji člani posadk, ki so za The Sun odkrito spregovorili o tem, kaj vse se dogaja na križarkah. 

Hayley Jane (38) iz Lutona je bila kot hostesa na eni izmed križark zaposlena od leta 2009 do leta 2013. "Najboljši del križarjenj so bile zabave, kljub temu, da zaposlene neprestano testirajo in če vas ulovijo pijane, vas takoj vržejo s krova. Prizori ljudi, ki so preveč popili in goli tekali po palubi, so bili stalnica. Člani posadke so kar naprej spali s potniki in potnicami, čeprav je to prepovedano, slišala sem celo, da so zaposleni med seboj tekmovali, kdo bo spal z več potniki," je razkrila Hayley.

Claire Sanders (27) je na križarki delala kar sedem let: "Preden so nas zaposlili, so nas podrobno preverili, članice posadke so morale opraviti celo test nosečnosti, vsi pa smo morali opraviti tudi test na droge. Na potovanju po Havajih nas je presenetila policijska kontrola, prišli so s psi in bila sem šokirana nad količino kokaina, ki so ga našli na križarki, in nad številom ljudi, ki so jih odpeljali. Številna dekleta, sploh natakarice in čistilke, so si dodaten denar služile s tem, da so potnikom nudile spolne užitke v zameno za denar, nihče se tega ni sramoval in vsi so na glas govorili o tem."

James Harris (47) iz Somerseta je na križarki po Ameriki kot fotograf delal pet let. "Hedonistični način življenja in vroče igrice med potniki in posadko so stalnica. Mnogi zaposleni imajo na križarki celo dolgotrajna razmerja in ljubico enostavno izselijo iz kabine le za tisti čas, ko jih obišče žena in otroci. To je bilo grdo, a zelo pogosto. Včasih pa smo si privoščili tudi potnike. Neka sitnoba, ki mi je kar naprej težil, da je na fotografijah videti debel, je nek večer naročil zelo drag brendi. Natakarji so mu točili cenenega, mi pa smo na njegov račun pili dragega," se prigod spominja James. 

Vibrator Magazin Takšna stanja so nekoč zdravili z vibratorjem Princesa Diana Magazin Takšna bi bila princesa Diana po današnjih lepotnih idealih
Komentarjev 3
  • viktorh 17:49 28.april 2019.

    Ta potovanja so namenjena sexu in pijančevanju

  • pesnik51 09:51 28.april 2019.

    a ste le po enem tednu nasli članek na hrvaških straneh in ga prevedli .. kje je že bil .. Jutarnji?

Sorodne novice