Magazin > Odnosi in prosti čas
5201 ogledov

Ta astrološka znamenja se pogosto zatekajo k lažem

astrologija, horoskop, vedeževanje
Vsako astrološko znamenje ima svoje posebnosti in skrite talente, a nekatera znamenje slavijo tudi po tem, da so dobri lažnivci in to zelo pogosto … Ste med njimi?

Škorpijon

Škorpijoni so mojstri v laganju. So zelo karizmatični, zato zlahka dobijo simpatijo in zaupanje ljudi, kar izrabijo za to, da z njimi manipulirajo. To počno tako dobro, da njihove namere težko prepoznamo. Tako pogosto se poslužujejo drobnih laži, da s časoma še sami pozabijo, kaj je res in kaj ne. 

Tehtnica

Tehtnice veljajo za najbolj manipulativno znamenje, a ker so zelo šarmantni, jih je težko razkrinkati. Pogosto govorijo neresnico in to jim gre odlično od rok. Tako se najlažje izvlečejo iz neugodnih situacij, dobijo, kar si želijo, se izognejo težavam ali utišajo dvome, ki jih imajo proti njim drugi. 

Vodnar

Vodnarji se najpogosteje poslužujejo različnih potegavščin. Ko pa se le te slabo končajo, se hitro zatečejo k laganju. Najpogosteje lažejo, da bi se rešili nek odnos, ki se je začel krhati ali pa da bi v službi ali doma obdržali mir. A čeprav pogosto lažejo, so njihove laži večinoma nenevarne in dobro namerne. 

Dvojčka

Pri dvojčkih obstajata dve vrsti lažnivcev. Eni lažejo iz zlobe in koristi, drugi pa iz negotovosti ali bojazni, da bi jih zaradi napačnih odločitev drugi obsojali. Vsi dvojčki pa lažejo, da bi očarali ljudi okoli sebe. Šele, ko se počutijo sprejete, prikažejo stvari takšne kot so v resnici. 

Nova knjižna uspešnica: Žena ima vedno prav
Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.