Magazin > Bizarno
3206 ogledov

14-letno hčerko sili v lepotne operacije

lepotne operacije Shutterstock
Ne boste verjeli, kaj je razlog!

Carla Belluci je nekdanja manekenka, ki želi svojo 14-letno hči prepričati v lepotne operacije, piše Daily Mirror. Carla je prepričana, da "grdi ljudje ne pridejo daleč", in ker njena hči ni najbolj odlična učenka, jo želi "narediti" lepo. 37-letnica pa s svojimi prepričanji javnosti ni šokirala prvič, v začetku leta je namreč priznala, da je zaigrala depresijo, le zato, da ji je zdravstveno zavarovanje pokrilo lepotno operacijo nosu.

"Tanisha ni najbolj talentirana za učenje, zato me njeno izobraževanje ne zanima, za razliko od izobrazbe mojih sinov," je povedala mati treh, ki prihodnost svojih otrok načrtuje zelo strateško. "Morala se bo nasloniti na svoj videz, če bo v življenju želela uspeti in za to mora biti popolna. Grdi ljudje ne pridejo daleč. Tanisha ima svoj lepotni vzor. Obožuje, kako so videti Kardashianke, z velikimi zadnjicami, prsmi in polnimi ustnicami. Ko bo dopolnila 16 let, bo dobila polnila, kar povsem odobravam," je povedala Bellucijeva, ki hčerko spodbuja tudi k temu, da se pri osemnajstih odloči za prsne vsadke in zobne luske. 

A to še ni vse, priznala je, da bo denar za operacije ponovno poskušala izvleči iz zdravstvenega zavarovanja in da za videz svoje najstnice že sedaj porabi okoli 200 evrov mesečno. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My inspiration 💖 #speakout @officialtanishabellucci Photographer @byigottheshot

A post shared by Carla Bellucci (@officialcarlabellucci) on

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice