Magazin > Bizarno
53491 ogledov

Izpovedi Slovenk: "Zanosila sem s sosedom, možu pa tega ne povem"

moški, ženska, otrok, par, ločitev, žena, mož Profimedias
Na priljubljenem forumu med.over.net se je pod temo z naslovom "Kukavičji otroci oz. otroka ni naredil moj mož" izpovedalo že lepo število Slovenk … in tudi Slovencev. To so le nekatere izmed številnih zgodb ... Bi vam uspelo obdržati tako veliko skrivnost?

"Z možem sva skupaj 5 let. Zapletla sem se v spolni odnos z njegovim sosedom. Zanosila s sosedom. Možu tega ne povem. Sosedu povem in mu je vseeno. Otroka vzgaja in ima rad moj mož - oče postati je lahko, oče biti je težko ... Moj mož JE oče mojemu otroku. Pika."

"Moj mož je neploden. Poskušala sva skoraj 8 let z zdravljenjem, z vsem. Glede na to, da sem si želela otroka, sem pač si našla diskretnega prijateljčka z ugodnostmi, ki sem pustila, da mu prihaja vame nezaščiteno. Ko sem po 5 mesecih zanosila, sem končala z njim. Sedaj imam čudovito že 4 leta staro hčerkico, ki je biser. Mož o tem nič ne ve, misli da je otrok njegov in zadeva je zaključena. Smo srečna družina in nič nam ne manjka."

"Poznam primer. Znanka je rodila tretjega otroka 30 let nazaj. Meni je povedala čez nekaj let - imela je slab dan - obljubila sem, da ne bom povedala nobenemu in tudi nisem. Mož ni nikoli izvedel za to, tudi druga otroka tega ne vesta. Včasih se o tem pogovarjava in je rekla, da bo šla s to skrivnostjo v grob. Tudi jaz sigurno ne bom nobenemu povedala. Dekličin pravi oče ji je pa včasih malo pomagal z denarjem, kupil ji je tudi sobo (mož je mislil, da zna tako dobro delati z denarjem), včasih malo poklical in se pozanimal za deklico. Vsi so srečni in nobenega nič ne boli. Otroci so zrasli, onadva pa skupaj uživata v pokoju." 

"Jaz pa lahko zgodbo povem iz prve roke, ker ima moj mož iz prejšnje zveze otroka, samo da je njegova bivša bila (in je se vedno poročena). Ko je bila z mojim možem, naj bi se ločevala, pa ni bilo nič iz tega. Ko jo je moj mož po letu skrivne zveze hotel zapustiti (ker se se vedno ni ločila), je zanosila in se odločila obdržati otroka (med nosečnostjo sploh ni vedela, čigav bo otrok). Ko se je otrok rodil, je bilo jasno, da ni od njenega moža (fizična podobnost z mojim možem, pa moj mož je tudi naredil DNK test). Njen mož pa še danes misli, da je otrok njegov. Moj mož trpi, ker lahko svojega sina samo na skrivaj videva in ne vidimo neke normalne rešitve iz te situacije, brez posledic na otroku ..."

"Nekateri so neplodnost so v 50-ih prejšnjega stoletja zdravili tudi tako, da so ženo poslali samo na morje v Dalmacijo. So poskusili še to možnost, če je ratalo, če ne, so se pa sprijaznili. Različna obdobja - različne možnosti - različne navade."

"Slučajno naletel na tale stari post in se oglašam še iz drugega zornega kota - okvirna zgodba, ki sem jo izvedel od žene pred enim letom (sedaj bivša žena). Žena je imela afero z deset let starejšim poročenim ljubimcem. Zaljubljena "do ušes" se mu ni želela odpovedati, zavedala pa se je, da on ne bo zapustil svoje družine ... tako sem padel v njen scenarij ... sem oče treh, sedaj polnoletnih otrok, vendar nisem biološki oče - to je bil njen ljubimec, jaz pa sem bil zgolj kulisa. Nič nisem opazil (naiven in zaljubljen), le da je zavračala spolne odnose (v zelo skopo odmerjenih dozah), predlani celo z izgovorom na bolezen, potem pa je njen ljubimec umrl in se je zlomila, ter mi vse priznala. V otroke sem več kot dve desetletji dajal srčico svoje duše in otroci me tudi danes, ko poznajo dejstva, popolnoma podpirajo in se izogibajo svoji materi - imajo jo za nemoralno igralko. Začel sem razmišljati celo o tem, da ni šlo samo za čustveno zlorabo mene ampak tudi za finančno prevaro in sleparstvo. Dejanje moje žene ni samo prevara "kot taka" ampak tudi kriminalno dejanje - finančna prevara; ne vem kaj pravi "zakon" vendar pošteno bi bilo, da se taka dejanja ovrednotijo kot kazniva dejanja z odškodninsko in kazensko odgovornostjo (zaporna kazen). Nočem nazaj v srednji vek, ker spoštujem enakopravnost, vendar pri vsaki enakopravnosti mora biti tudi odgovornost." 

"Jaz sem pa naredil stari sošolki iz faksa otroka. Živi z možem in sem jo nafilal kar nekajkrat. Povedala je lepo, da ga ima rada in da bo otroka vzgajala z njim, da je pa velika verjetnost, da je moj. Fant je star sedaj 6 let in je izrezan jaz. Mož ne ve tega."

Ste že videli norčije, ki jih pripravljajo sodelavci Joongle? Morate preveriti! 

Komentarjev 6
  • Franc Šink 15:45 31.maj 2020.

    Nisi prva in niti zadnja.

  • kapibara1 07:56 01.april 2020.

    ..Moj mož je neploden. Poskušala sva skoraj 8 let z zdravljenjem, z vsem..Mož o tem nič ne ve, misli da je otrok njegov in... To NE drži vode ! Dela se da nič ne ve- da je njegov..!!

  • pavel03 10:50 09.marec 2020.

    Iz starih časov: Marina mi nemamo dece. Pa kaj čmo sada? Bejži k sosedu pa mu malo presloni tvojo! Marina je šla tako k trem sosedom in imeli so troje otrok brez pomoči zdravnikov...