Magazin > Bizarno
28395 ogledov

Učiteljica učenkam prinesla kolačke, "obogatene" z moževo spermo

perkins Youtube
Vas je šokiral že naslov? To še zdaleč ni vse …

Bizarno. Srednješolska učiteljica iz Louisiane, Cynthia Perkins, in njen soprog, policist Dennis Perkins, sta obtožena, da sta učencem leta 2018 in lani ponudila kolačke, v katerih je bil Perkinsonova sperma.

Gre za že četrto civilno tožbo, ki je bila vložena zoper njiju. 

Par so sicer aretirali že oktobra, ko so bile oblasti opozorjene na fotografijo, na kateri sta gola in v družbi mladoletne osebe. Zakonca sta med drugim osumljena posilstva in razpečevanja otroške pornografije, 44-letni Dennis Perkins pa tudi spolnega napada na žival. 

V tožbi piše, da oče ene od njunih žrtev ne najde zaposlitve, ker je zaradi njunih dejanj padel v hudo depresijo. Ena od mater in tudi otrok pa naj bi imela sedaj duševne težave, trpita pa tudi zaradi nespečnosti. Oglasila se je tudi družina, ki je povedala, da je hči pojedla kolaček, Cynthia pa naj bi ji pokazala neprimerne fotografije in jo posnela. 

Starši zaradi malomarnosti tožijo tudi šolo, ki obtožbe zavrača. 

Komentarjev 3
  • Avatar jate
    jate 08:08 26.maj 2020.

    ....in uciteljica..itak....znanstveno statisticno dokazano bolj izobrazeni ,bolj pokvarjeni se skrivajo za ¸¸uglednimi¸¸poklici ,da clovek ne bi niti najmanj posumil na ljudi,katerim naj bi nasi otroci in starsi zaupali...

  • Avatar right
    right 12:40 25.maj 2020.

    spet policaj....itak

  • Žurnalček 11:44 25.maj 2020.

    Naj se navadijo !