Magazin > Bizarno
3168 ogledov

Ne boste verjeli, kako Toni Braxton uporablja vibrator!

Toni Braxton Instagram
Pevka je razkrila svojo nenavadno rutino.

V lepotnem videu, ki ga je pevka Toni Braxton posnela za Youtube kanal revije Vogue, je med drugim razkrila, da kot del svoje rutine vsak dan uporablja tudi vibrator. A ne za ta namen kot bi si mislili. Pevka si namreč z njim vsako jutro zmasira obraz, sploh predel okoli oči, ki je pogosto zabuhel. V šali je še zagotovila, da ga uporablja le v ta namen in za nič drugega.

Pa je takšna metoda učinkovita v boju proti zabuhlosti in gubam? "Zelo malo podatkov je o tem, ali masažna orodja stimulirajo kolagen in povečajo učinek kozmetičnih produktov. Na trgu je sicer ogromno masažnih orodij za obraz in vibrator zagotovo lahko opravi podobno delo. Previdni bodite le, da ga ne nastavite na najvišjo raven, ne pritiskate premočno in seveda, da ga pred uporabo na obrazu dobro očistite," pravi dermatolog Joshua Zeichner.

Če želiš postati resničnostna zvezda, te priljubljeni YouTube kanal Joonglaa vabi, da postaneš YouTube zvezda in se prijaviš v šov Joonglaa star, v katerem je glavna nagrada pogodba z Joongloo v vrednosti 15 tisoč evrov, super video oprema in Huawei P40 Pro.

Joonglaa star | Avtor:

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice